Cei patru tineri, reținuți după ce au provocat un scandal pe o terasă din Alba Iulia, vor fi cercetați în libertate

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Cei patru tineri, care au fost reținuți, joi, după ce au provocat un scandal pe o terasă din Alba Iulia și au agresat alți tineri, vor fi cercetați în stare de libertate sub aspectul comiterii infracțiunii de „tulburare a ordinii şi liniştii publice”. 

minor retinutPolițiștii au cerut ca cei patru tineri să fie cercetați sub control judiciar, măsură respinsă de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, aceștia urmând să fie cercetați în libertate.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Amintim că în 16 iunie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat nouă tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani, toţi din comuna Ighiu, judeţul Alba, ca persoane bănuite de comiterea infracţiunii de „tulburare a ordinii şi liniştii publice”, faptă ce a fost comisă în noaptea de 4-5 iunie, pe o terasă din municipiul Alba Iulia.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

În sarcina tinerilor s-a reţinut faptul că au provocat un scandal şi au fost implicați într-un conflict cu alţi tineri, din Alba Iulia, ce erau prezenţi pe terasă. În timpul conflictului, unul dintre tinerii din Alba Iulia a suferit leziuni corporale uşoare şi nu a rămas internat în spital.

Faţă de 4 dintre tinerii comuna Ighiu, cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de „tulburare a ordinii şi liniştii publice”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419