Rămâi conectat

Curier Județean

CEAȚĂ și POLEI în județul ALBA. TIR-uri blocate pe A1 în zona Sebeș și tamponare la Partoș

Bogdan Presecan

Publicat

în

În județul Alba, temperaturile scăzute de până la -5 grad Celsius și poleiul format pe carosabil face să se circule cu dificultate în mai mute zone, vineri dimineață.

Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 07:00, trei autotrenuri au derapat pe autostrada A1 din cauza condițiilor meteo, în zona Sebeș, pe sensul Sibiu – Sebeș. Traficul rutier a fost îngreunat timp de o oră.

O jumâtate de oră mai târziu, la 07.30 două autoturisme au intrat în coliziune, în zona pasarelei din Partoș, pe strada Regimentul V Vânători. Nicio persoană nu a fost rănită.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Marele maestru indian Viswanathan Anand, campion mondial la șah, simultan în Cetatea Alba Carolina cu 80 de persoane

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marele maestru indian Viswanathan Anand, campion mondial la șah, simultan în Cetatea Alba Carolina cu 80 de persoane Viswanathan Anand participă sâmbătă, 15 iunie 2024, la un simultan de șah desfășurat la statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul, moment urmat de o sesiune de fotografii și autografe pentru fani. ”Este o plăcere să fiu aici […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea