Rămâi conectat

Actualitate

Ceartă cu lovituri de cuţit, pe strada Lăutarilor din Aiud

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un bărbat de 49 de ani, din Aiud a sesizat sâmbătă noaptea Politia Municipiului Aiud cu privire că a fost înjunghiat de mai multe ori cu un cuţit de către un alt bărbat.

Din primele cercetări efectuate s-a constat că în seara zilei de lei de 24 iunie 2012, în timp ce se aflau pe strada Lăutarilor din Aiud, între cei doi bărbaţi care erau sub influenţa alcoolului, s-a produs un conflict spontan, în timpul căruia C.L. i-a aplicat lui F.Z., mai multe lovituri cu un cuţit, în zona membrelor inferioare. Din cauza rănilor suferite victima a rămas internată în spitalul din Aiud.

Oamenii legii aşteaptă concluziile medico legale ale medicilor pentru a face încadrarea juridică finală a faptei cuţitarului şi tragere acestuia la răspundere.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 30 iunie 2024, în Transilvania și la munte: Caniculă și temperaturi ce se vor apropia de 40 grade Celsius. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA până în 30 iunie 2024, în Transilvania și la munte: Caniculă și temperaturi ce se vor apropia de 40 grade Celsius. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni ANM a emis luni, 17 iunie 2024, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 17 – 30 iunie 2024. Specialiștii ANM anunță […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea