Rămâi conectat

Actualitate

Cea mai tare PETrecere din orașul tău, sâmbătă, în spațiile RYMA din Cetatea Alba Carolina

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 15 decembrie 2012, Asociatia RYMA te invită să petreci alături de formația Before & After (Răzvan Cotora & Negru Narcis) și DJ-ii: DJ MaPaX şi DJ Legy, la cea mai tare PETrecere din orașul tău.

De ce PETrecere? Pentru că veți putea auzi melodii din mai multe genuri muzicale, cum ar fi: Progressive House, Electro-House si TRANCE! Intrarea, va fi de 5 lei pe tot parcursul serii!
Piesele compuse de producătorii cunoscuţi ai genului Trance: Armin van Buuren, Markus Schulz, Tiesto… Ai ascultat piesa lui Armin van Buuren – In and Out of Love împreună cu Sharon den Adel (Within Temptation) şi n-ai ştiu în ce gen să o încadrezi? Îţi spunem noi, este Vocal TRANCE!

Marius Paul s-a născut în Alba Iulia la 20 decembrie 1985. La vârsta de 15 ani a ascultat artişti ca ATB, Tiesto, Armin van Buuren, aceştia având un impact decisiv în alegerea muzicii favorite cât şi a carierei sale de DJ. Din punct de vedere muzical, DJ MaPaX s-a “născut” în 2004. În 2006 a descoperit programul Virtual DJ (din 2007: Traktor) şi a început să pună muzică la radio-uri online (RadioDJ, Trance Vibrations Radio, TranceNET Radio…). Din 2010 a început mai serios treaba învăţând să mixeze pe cele 2 playere CDJ 200 şi mixerul DJM 400 de la Pioneer.
– 28 mai, 2011 a fost o zi istorică pentru DJ MaPaX, deoarece a debutat în faţa a mii de albaiulieni la zilele oraşului Alba Iulia alături de DJ Project, Dj Raoul, M’Livio şi MC Kotto
– 26 mai, 2012 a făcut warm-up la zilele oraşului Alba Iulia pentru Play&Win, Edward Maya şi Yves Larock
– 29 iunie, 2012 a mixat la spaţiile RYMA la petrecerea Ultimate Mix Experience alături de Before&After (Cotora Răzvan şi Negru Narcis)
– 28 iulie, 2012 a mixat la spaţiile RYMA la petrecerea Ultimate Mix Experience v 2.0 alături de Before&After (Cotora Răzvan şi Negru Narcis)
– 30 august, 2012 a mixat la spaţiile RYMA la Trance Party alături de debutantul DJ Legy
– 5 octombrie, 2012 a mixat în Club Allegria la Trance Experience alături de DJ Legy

Before & After este o formație de DJ-ii din Alba Iulia compusă din Cotora Răzvan si Negru Narcis. Preferintele noastre muzicale încep de la Deep House, Tech House, Latino House până la Electro, TRANCE, Progressive, Dubstep şi Drum & Bass, însă să nu uităm de unde a pornit totul şi adorăm şi muzica vintage din anii ’70 , ’80, ’90. Ca îndrumători în acest domeniu al muzicii electronice îi avem pe Afrojack, Chuckie, Avicii, Calvin Harris, Armin van Buuren, ATB, Above & Beyond, Tiesto, Basto, Dimitri Vegas & Like Mike, Dash Berlin, Paul van Dyk, Deadmau5, Sander van Doorn, Hardwell şi mulţi alţii cărora le adorăm munca depusă şi am dori să le călcăm pe urme.

Before & After – Discover Your World. In ceea ce privește mixatul, ne bucurăm foarte mult când vedem în fața noastră zeci de persoane care se distrează pe piesele prezentate de noi într-un mix bine structurat. Încercăm de fiecare dată să ne distrăm la fel de bine ca și cei care sunt de cealaltă parte a pupitrului.

DJ Legy (Legian Liviu) s-a născut în Aiud la 8 iunie 1987. În 2002 a ascultat artişti ca ATB, Tiesto, Paul van Dyk aceştia având un impact decisiv în alegerea muzicii favorite cât şi a carierei sale de DJ. În 2010 a descoperit programul Virtual DJ (din 2011: Traktor) şi a început să mixeze. Seturile sale le-a pus pe Soundcloud şi Mixcloud. În 2011 a trimis prietenului său DJ MaPaX un set înregistrat în Traktor, iar acesta văzând talentul său l-a învăţat să mixeze pe cele 2 playere CDJ 200 şi mixerul DJM 400 de la Pioneer. A mixat la petreceri private, însă debutul sau a venit abia în 2012, în 30 august la spaţiile RYMA alături de DJ MaPaX la Trance Party!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea