Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ce vrea să fie Călin Potor, primar sau deputat?

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Aceasta este dilema a cărei rezolvare este curios să o afle fostul său coleg de partid, deputatul PDL Clement Negruţ. El a reacţionat astfel la o declaraţie a lui Călin Potor care afirma de curând că, cel mai probabil, Clement Negruţ nu se va mai regăsi în postura de candicat al PDL pentru alegerile din 2012, sugerându-i să schimbe aspiraţia pentru un fotoliu de parlamentar cu candidatura la Primăria comunei Ciugud. „În loc să fie îngrijorat de traseul meu politic, poate că ar trebui să reflecteze mai adânc la ce va însemna comasarea alegerilor locale cu cele generale pentru el însuşi şi pentru PNL”, a declarat Clement Negruţ. Comasarea alegerilor va crea, spune el, un mare deranj în rândul liberalilor, iar în ceea ce-l priveşte pe Călin Potor, naşte dilema: parlamentar sau primar! „Pe mine fotoliul de primar la Ciugud m-ar onora, dar pentru Călin Potor aspiraţia la fotoliul de primar al municipiului Alba Iulia este prea mare. Ar putea, cel mult, ajunge primar la Bărăbanţ sau Pâclişa, dacă acestea ar avea primărie proprie”, mai spune el, sugerând că fostul său coleg de partid ar trebui să reflecteze foarte bine la ce fotoliu ar avea mai multe şanse.
Precizând că nu vrea să agite lucrurile în USL, Clement Negruţ nu s-a putut reţine să nu declare că însuşi Ion Iliescu, preşedintele de onoare al PSD, a confirmat o altă afirmaţie a sa contestată de USL Alba şi anume cea referitoare la posibilitatea dispariţiei PSD ca formaţiune politică. Motivele dispariţiei sunt compromisurile prea mari şi prea multe pe care PSD le-a făcut pentru a se alia cu PNL, compromisuri care au generat conflicte, încă mocnite, prin mai multe judeţe dintre care şi Alba, deşi liderii USL locali nu recunosc. PSD Alba a pierdut deja unul dintre cei şase primari pe care-i avea şi lipsa unor candidaţi pentru posturile importante, cu vizibilitate din partea PSD va accentua declinul pentru că pur şi simplu vor dispărea din atenţia publicului.
Anca DINICĂ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea