Rămâi conectat

Actualitate

Ce se poate întâmpla dacă cresc cazurile de COVID-19 în județ. Exemplul Aradului, unde restaurantele și cafenelele se închid în 16 localități

Ziarul Unirea

Publicat

în

În 16 localități din județul Arad restaurantele și cafenelele vor fi închise pentru 7 zile, din cauza numărului mare de cazuri depistate cu COVID – 19. De asemenea, a fost modificat și scenariul de desfășurare a cursurilor în unele școli.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Arad a dispus suspendarea activității cu publicul pentru 7 zile în 16 localități din județul Arad.

„Având în vedere incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile din localitățile județului Arad unde a fost depășit pragul de 1,5/1.000 locuitori, se dispune suspendarea activității cu publicul, pe o durata de 7 zile (începând cu dată de 16.09.2020 și până la dată de 22.09.2020 orele 2400), a tuturor operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, din următoarele localități: Sebiș, Almas, Bocsig, Buteni, Cărând, Conop, Gurahont, Iratosu, Livada, Moneasa, Sofronea, Tăut, Vărădia de Mureș, Vârfurile, Vinga și Zabrani”, se arată în hotărârea CJSU.

Totodată, dacă la deschidererea noului an școlar, 7 școli din județ au început cursurile în scenariul roșu, online, marți CJSU a schimbat aceste scenarii, astfel că doar trei școli din județ rămân în scenariul roșu.

Este vorba de Școală Gimnazială „Cristian Herbei” Vărădia de Mureș, Școală Gimnazială Iratosu și Școală Gimnazială Zadareni.

Sursă: ziare.com


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea