Rămâi conectat

Ştirea Ta

Ce să facem de Ziua Îndrăgostiţilor?

Publicat

în

Pregăteşte un „meniu” special pentru Valentine’s Day şi fă-l pe partenerul tău să te iubească şi mai mult.
Având în vedere că în acest an Valentine’s Day va fi luni, poţi petrece dimineaţa împreună cu partenerul înainte ca programul de muncă să vă despartă. Pregăteşte-i micul dejun şi tratează-l cu ceva dulce ca să ştie
ce-l aşteaptă mai spre seară. De exemplu poţi pune câteva fructe exotice tăiate bucăţi într-un castron, pune-le de seara în frigider şi înainte de servire decorează cu frişcă şi mentă.
De la micul dejun în pat şi până la cina romantică în doi, ai tot atâtea ocazii să îl îndulceşti şi să îl cucereşti. Pe parcursul zilei îi poţi trimite câte un SMS prin intermediul căruia să îi spui cât de mult îl iubeşti. Puteţi merge la un film de dragoste împreună sau puteţi să închiriaţi unul şi să îl vedeţi acasă, îmbrăţişaţi. O cină romantică în doi (lumânări, petale de trandafir, şampanie, o lenjerie intimă sexy) şi o noapte nebună e o modalitate numai bună de a încheia o astfel de zi. Dacă timpul şi banii vă permit puteţi fugi din localitate la o cabană sau într-un loc drag vouă.
În ceea ce priveşte cadoul acesta poate fi unul simbolic sau un lucru, un obiect util pe care ştiţi că iubitul, soţul şi-l doreşte. Un puzzle cu o poză cu voi doi, un filmuleţ cu pozele voastre şi melodii de dragoste, tricouri sau pernuţe personalizate, un tort gătit de tine în formă de inimioară, un ceas, un abonament la sală etc.
Indiferent de ce veţi face în această zi, acel lucru este de fapt felul în care vă mărturisiţi sentimentele care vă leagă, precum şi credinţa în durabilitatea lor. E adevărat că pentru asta nu e nevoie de Valentine’s Day şi fiecare zi pe care o petreceţi împreună trebuie să fie una a iubirii.

Publicitate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Vindecă-te, dacă poți! Micul, prea micul, dejun la Spitalul din Blaj

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Vindecă-te, dacă poți! Micul, prea micul, dejun la Spitalul din Blaj

În urmă cu două săptămâni reprezentanții Primăriei Blaj anunțau printr-un comunicat: „Veștile bune continuă pentru Blaj! Compania Națională de Investiții (CNI) a inclus pe Lista sinteză a subprogramului „Unități Sanitare” obiectivul de investiții „Construire clădire pentru secțiile Neurologie, Cardiologie, Gastroenterologie, Spitalizare zi și Izolator la Spitalul Municipal Blaj”! CNI va finanța astfel construirea unui nou corp de clădire, compus din demisol, parter și trei etaje, în curtea spitalului!”

Astăzi, Duminică, 19.09.2021, în mediul de socializare o persoană din județul Alba a postat o fotografie în care era prezentată porția de hrană a unui pacient, la Spitalul din Blaj, la micul dejun. Persoana adresează în mediul de socializare o întrebare: „Domnule, doctor, responsabil cu mâncarea, tu atât mănânci la micul dejun?”

Suma alocată pentru masa unui pacient internat în spitalele din România a fost și este un subiect extrem de discutat și dezbătut, este clar că acel cuantum alocat nu acoperă necesarul pentru o masă așa cum un om bolnav ar avea nevoie, dar de acolo până la acest tratament inuman este cale lungă, ireal de lungă, realmente sunt mai puține zeci de grame de „mâncare” per porție decât au să fie etaje la noul corp de clădire, iar despre beneficiile nutritive este de la sine înțeles că nu mai are nici un rost să discutăm.

Electrica Furnizare Discount

UPDATE: Primăria Blaj intervine pentru îmbunătățirea hranei în cadrul Spitalului Municipal

Citește mai mult

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Pe o rută de transport în comun din ALBA, în valul patru, se circulă pe sistemul „conserva cu sardine”

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA| Pe o rută de transport în comun din ALBA, în valul patru, se circulă pe sistemul „conserva cu sardine”

Transportul în comun pe ruta Șona – Blaj și retur este un calvar pentru călători, aceștia circulă înghesuiți precum sardinele într-o conservă în fiecare zi.

Este de la sine înteles că scopul oricărui operator privat de transport în comun este acela de a obține profit, dar la fel  acest serviciu prestat are și o normă de reglementări ce se pare că nu sunt respectate de către prestatorul de servicii.

Electrica Furnizare Discount

 

Degeaba și-a răcit gura Raed Arafat când spunea că șoferii de autobuze nu ar trebui să plece la drum dacă constată că un călător nu utilizează masca de protecție, de la vorbă până la realitatea „din teren” e drum lung.

Citește și: ȘTIREA TA| Prevenția și protecția sunt un lux pe o rută de transport în comun din ALBA: „Nici șoferul nu poartă mască”

Ruta a fost alocată în așa fel încât cetățenii din Șona, Bia și Lunca Târnavei se înghesuie în același mijloc de transport în comun, capacitatea fiind insuficientă.

În plin val patru al pandemiei normele de prevenție și protecție nu sunt aproape deloc respectate, iar numărul de călători este peste limita admisă de reglementări, așa cum reiese și din videoclipul transmis un cetățean:

Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| „Labradorii de Alba Iulia” au ieșit la păscut în centrul orașului

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| „Labradorii de Alba Iulia” au ieșit la păscut în centrul orașului

O mică turmă de oi a ieșit la păscut în centrul Municipiului Alba Iulia, în proximitatea restaurantului chinezesc, unde și-au găsit o „pajiște” numai bună să se „omenească”.

Nu este pentru prima dată când prezența unor animale de altă natură decât domestică, ori de companie, este semnalată în Alba Iulia de către cititori. Orașul se laudă cu un vast palmares de apariții porcine, cabaline și alte purtătoare de patru picioare în cele mai neașteptate locuri.

Electrica Furnizare Discount
Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare