Ce să facem de Ziua Îndrăgostiţilor?

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Pregăteşte un „meniu” special pentru Valentine’s Day şi fă-l pe partenerul tău să te iubească şi mai mult.
Având în vedere că în acest an Valentine’s Day va fi luni, poţi petrece dimineaţa împreună cu partenerul înainte ca programul de muncă să vă despartă. Pregăteşte-i micul dejun şi tratează-l cu ceva dulce ca să ştie
ce-l aşteaptă mai spre seară. De exemplu poţi pune câteva fructe exotice tăiate bucăţi într-un castron, pune-le de seara în frigider şi înainte de servire decorează cu frişcă şi mentă.
De la micul dejun în pat şi până la cina romantică în doi, ai tot atâtea ocazii să îl îndulceşti şi să îl cucereşti. Pe parcursul zilei îi poţi trimite câte un SMS prin intermediul căruia să îi spui cât de mult îl iubeşti. Puteţi merge la un film de dragoste împreună sau puteţi să închiriaţi unul şi să îl vedeţi acasă, îmbrăţişaţi. O cină romantică în doi (lumânări, petale de trandafir, şampanie, o lenjerie intimă sexy) şi o noapte nebună e o modalitate numai bună de a încheia o astfel de zi. Dacă timpul şi banii vă permit puteţi fugi din localitate la o cabană sau într-un loc drag vouă.
În ceea ce priveşte cadoul acesta poate fi unul simbolic sau un lucru, un obiect util pe care ştiţi că iubitul, soţul şi-l doreşte. Un puzzle cu o poză cu voi doi, un filmuleţ cu pozele voastre şi melodii de dragoste, tricouri sau pernuţe personalizate, un tort gătit de tine în formă de inimioară, un ceas, un abonament la sală etc.
Indiferent de ce veţi face în această zi, acel lucru este de fapt felul în care vă mărturisiţi sentimentele care vă leagă, precum şi credinţa în durabilitatea lor. E adevărat că pentru asta nu e nevoie de Valentine’s Day şi fiecare zi pe care o petreceţi împreună trebuie să fie una a iubirii.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419