Rămâi conectat

Curier Județean

Ce s-a mai cerut, în stradă, la Alba Iulia: ”Reprezentanții PSD Alba să-și exprime public poziția pe care o au față de aceste ordonanțe. Să știm, sunt cu ei, sau sunt cu noi!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Una dintre doleanțele protestatarilor care au ieșit în stradă, joi seara, la Alba Iulia, este ca reprezentanții PSD Alba să-și exprime poziția cu privire la ordonanțele de urgență adoptate de Guvern la ceas de seară, în ”marțea neagră”.  

La începutul protestului, înainte să se plece în marș, când oamenii au avut ocazia să-și exprime, pe rând, la portavoce, nemulțumirile care i-au făcut să iasă în stradă, unul dintre protestatari le-a transmis un mesaj reprezentanților PSD Alba, în care le-a cerut să spună dacă sunt ”pro sau contra” celor care au adoptat ordonanțele, moment în care mulțimea aflată în fața Prefecturii județului a început să strige că vrea demisia președintelui PSD Alba, scandând ”Jos, Dîrzu!”.

”Pe această cale, trebuie să cerem reprezentanților PSD Alba să-și exprime public poziția pe care o au față de aceste ordonanțe. Să știm și noi, sunt pro sau sunt contra, sunt cu noi, sau sunt cu ei. Până la urmă, noi, cei de aici, am votat, alții stau la căldură și, probabil, așteaptă pensia și ajutorul social. Noi am votat, suntem în stradă, încercăm să schimbăm ce se mai poate (…)”, a spus unul dintre protestatari.

De asemenea, zilele trecute, la începutul uneia dintre manifestări, oamenii se întrebau unde sunt parlamentarii de Alba, considerând că ar trebui să fie cu ei.

Declarația, în care s-a cerut poziția reprezentanților PSD ALba față de OUG adoptate de Guvern,  o puteți auzi în video-ul de mai jos, la minutul 36.

Tot în debutul protestului de joi seara, în fața prefecturii s-a ascultat, la portavoce, piesa-manifest lansată de trupa Voltaj, cu versuri emoționante, despre situația tensionată prin care trece România în aceste zile”.  Piesa se numește „Dacă România ar putea vorbi, cred că ar spune așa”, iar ultimul vers al cântecului este: Nu mă lăsați, vă rog, să mor!”

[nggallery id=3364]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea