Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ce alegeţi: locurile de muncă oferite de USL sau jignirile PDL?

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De o lună de zile echipa USL Alba, condusă de Teodor Atanasiu, a început să prezinte în mod pozitiv ceea ce îşi propune să realizeze în următorii patru ani. Am lansat o strategie de dezvoltare pentru judeţ începând cu 2012 şi am arătat că este o strategie pentru oameni, pentru locurile lor de muncă şi care conţine o viziune de modernizare.
Am arătat civilizat ceea ce ne desparte de adversarii noştri politici de la PDL: lipsa lor de rezultate după 8 ani de zile de conducere PDL în Alba, şomajul de la noi, care a ajuns pe primul loc în Transilvania, lipsa oricărei strategii economice a actualei echipe de conducere Hava-Dumitrel-PDL la nivel de judeţ şi de capitală de judeţ – Alba Iulia, incapacitatea şi dezinteresul acestora de a discuta cu mari investitori, lipsa lor de viziune.
În mod repetat întrebările noastre fireşti despre: „ce au făcut?”, „ce strategie au avut?”, „de ce e şomajul mare?” şi „de ce nu există investiţii?” – au primit ca răspuns jigniri şi atacuri la persoană din partea PDL. Pe cine au prins şi pe cine i-au apucat nervii! PDL, cu girul lui Hava şi Dumitrel, aruncă noroi şi insulte, discreditează orice merit profesional al liderilor opoziţiei, minte şi dezinformează sistematic. La PDL s-a instalat o stare de disperare şi panică: vor pierde puterea şi asta îi face să urască orbeşte.
Nu vom răspunde acestor atacuri, ci vom aminti de fiecare dată scopul nostru: bunăstarea oamenilor, locurile de muncă, condiţii de viaţă civilizate – drumuri, spitale şi şcoli moderne. De asemenea, vom continua să cerem răspunsurile pe care se pare că PDL pur şi simplu nu le are: ce strategie economică au? cine se ocupă de ea? ce măsuri au luat pentru atragerea de investitori – concret? de ce s-au pierdut, în doar 3 ani, sub guvernarea PDL-Băsescu-Hava-Dumitrel 18000 de locuri de muncă în Alba şi nimic nu s-a pus în loc? de ce e mai important PDL Cluj şi de ce era să pierdem din cauza „loialităţii” faţă de Boc şi PDL, una din puţinele investiţii care au venit în judeţ?
În aceste condiţii, oamenii din Alba vor avea cu adevărat de ales în iunie 2012: între o echipă ştearsă, cu un preşedinte de Consiliu Judeţean care nu prea spune nimic nimănui prin „faptele” sale, o echipă care înjură, jigneşte, ponegreşte – adică echipa PDL -, iar de cealaltă parte o echipă de oameni cu experienţă, capabili să aducă investiţii, cu viziune, care au demonstrat că ştiu administraţie pe unde au fost în funcţii publice şi care sunt alături de oameni, cu un limbaj civilizat, adică echipa USL.

Echipa USL Alba

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea