Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Cazurile de gripă și pneumonii, în Alba, în ușoară scădere: Câți pacienți sunt internați la spital

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cazurile de gripă și pneumonii, în Alba, în ușoară scădere: Câți pacienți sunt internați la spital

În ultima săptămână, la nivelul județului Alba au fost înregistrate 48 de cazuri de gripă, dintre care 7 pacienți sunt internați. S-a înregistrat o ușoară scădere cu aproape 50 de procente față de săptămâna precedentă.

Potrivit informațiilor primite de la DSP Alba în săptămâna 20-26 februarie 2023 s-au înregistrat 48 de cazuri de gripă, din care 7 cazuri internate, în scădere cu săptămâna anterioară cu 52,94%.

Din cazurile raportate, 29 sunt cu test RT-PCR pozitiv pentru gripă (12 tip A si 17 tip B), 18 cu test rapid pozitiv (7 tip A, 10 tip B si 1 poz tip A si B) și 1 caz confirmat clinic.

IACRS (Infecții acute cai respiratorii superioare): 2857 (din care19 internate). Sunt în scădere față de săptămâna anterioară anterioară cu 6,85%.

De asemnea sunt 398 cazuri de pneumonii, din care 65 internate. Sunt în scădere față de săptămâna anterioară cu 1,537%.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe şi Paştele catolic 2024: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe şi Paştele catolic 2024: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor Inspectoratul de Poliție Județean Alba a luat măsurile necesare pentru prevenirea evenimentelor negative și desfășurarea în liniște a manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Floriilor Ortodoxe. Vor fi suplimentate efectivele de siguranță publică și va fi asigurată prezența […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea