Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cazul tentativei de OMOR de la Sebeș: Bărbatul care a încercat să-și UCIDĂ soția și fiica, ARESTAT preventiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cazul tentativei de OMOR de la Sebeș: Bărbatul care a încercat să-și UCIDĂ soția și fiica, ARESTAT preventiv

Bărbatul din Alba care, în seara zile de 30 decembrie 2021, a încercat să-şi ucidă, cu un cuțit, soţia şi fiica a primit mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani avea ordin de restricţie pentru o perioadă de 6 luni, începând cu data de 1 octombrie 2021.

CITEȘTE ȘI: Tentativă de OMOR în municipiul Sebeș: Un bărbat și-a atacat soția și fiica cu un cuțit. Acesta avea un ordin de restricție

Printr-o decizie a Judecătoriei Sebeş, M. H. avea interdicţie să se apropie de soţie şi cei trei copii ai săi şi a fost evacuat din locuinţa familiei pentru o perioadă de 6 luni ca urmare a comportamentului agresiv asupra membrilor familiei sale.

„Dispune obligarea pârâtul H. M. la păstrarea unei distanţe de minim 200 m faţă de reclamantă şi faţă de membrii familiei, respectiv faţă de de minorii (…), faţă de domiciliul acestora, faţă de locurile pe care le frecventează aceştia în mod frecvent, faţă de unităţile de învăţământ la care sunt înscrişi copiii, precum şi faţă de Clubul Sportiv unde se antrenează minora (…), pentru o perioadă de 6 luni. Interzice intimatului orice contact, telefonic inclusiv prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu petenta şi minorii”, se precizează în hotărârea Judecătoriei Sebeş, din 1 octombrie.

În seara zilei de 30 decembrie, acesta a revenit în locuinţa familiei şi le-a atacat cu un cuţit pe soţia de 34 de ani şi fiica în vârstă de 16 ani. Cele două au fost rănite grav şi au fost transportate la spital. Mama şi fiica s-au luptat pentru viaţa lor astfel încât şi bărbatul a fost rănit, tot cu un obiect ascuţit.

Agresorul a primit mandatul de arest pentru infracţiunea de tentativă de omor fiind internat în spital, acesta urmând a fi pus în aplicare la momentul la care va fi externat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea