Rămâi conectat

Ştirea zilei

Caz real! Un tânăr din Blaj și-a înscenat propriul jaf, parcă inspirat din filmele de acțiune. Testul poligraf l-a dat de gol!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Blaj au formulat propunere de clasare a unei cauze privind o faptă de tâlhărie reclamată la data de 27 noiembrie 2014 de către angajatul unei firme de curierat.

Potrivit IPJ Alba, “în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că faptele reclamate nu au fost reale iar reclamantul a înscenat totul cu scopul de a-şi însuşi banii avuţi în gestiune.

Pe numele acestui vor fi efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de inducerea in eroare a organelor judiciare, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 268 din Codul Penal.

În fapt, în data de 27 noiembrie 2014, B.C.V. de 26 de ani, din Alba Iulia a reclamat faptul că în timp ce conducea un autoturism pe DN 14 B, în direcţia Blaj – Teiuş, a fost obligat de către un alt autoturism aflat în trafic să oprească, iar doi bărbaţi i-au spart geamul portierei, l-au scos din autoturism şi i-au sustras suma de 6.000 de lei.

Poliţiştii au demarat activităţile de cercetare sub aspectul comiterii de tâlhărie, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Pe parcursul cercetărilor, în urma probelor administrate în cauză coroborate cu rezultatul testării poligraf a reclamantului, s-a stabilit că faptele reclamate nu sunt reale, iar tânărul a înscenat totul, cu scopul de a-şi însuşi banii aflaţi în gestiune.

În cele din urmă acesta a recunoscut a recunoscut faptul că a înscenat tâlhăria,  iar banii i-a folosit în interes personal.

Dosarul penal privind fapta de tâlhărie reclamată de tânăr a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj cu propunere de clasare, în conformitate cu prevederile articolului 315 din Codul de Procedură Penală.

Faţă de B.C.V. urmează să fie efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.”

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea