Rămâi conectat

Ştirea zilei

Catrinel Dumitrescu şi Vlad Zamfirescu vin cu „Nişte fete” la Festivalul „Poveşti”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Ediţia a VI-a a Festivalului de Teatru „Poveşti” a debutat miercuri la Alba Iulia cu dreptul, atât piesele pentru copii din cursul dimineţii cât şi spectacolele pentru adulţi de după-amiază au făcut săli pline. Şi tendinţa se va păstra, având în vedere că, aşa cum au anunţat organizatorii – Teatrul de Păpuşi „Prichindel” şi Consiliul Judeţean Alba, s-au vândut aproape toate biletele puse în vânzare. Astfel că şi spectacolele programate pentru azi, 6 octombrie, se vor juca cu casa închisă. Ziua începe la ora 10.00 cu spectacolul pentru copii „Robinson”, care se joacă la sala Teatrului „Prichindel”. Tot acolo, dar de la 11.00, cei mici sunt invitaţi la „Gulliver în ţara piticilor”, spectacol pus în scenă de Teatrul Ţăndărică Bucureşti. De la 18.00 este programat un spectacolul non-verbal din Belgia, adresat deopotrivă copiilor, tinerilor şi adulţilor la care se va râde mult, promit organizatorii –  „Artisto!” par Elastic, în regia lui Louis Spagna şi care se va juca tot pe scena Teatrului „Prichindel”. Apoi, de la ora 19.30, Casa de Cultură a Studenţilor va găzdui spectacolul Teatrului Bulandra „Nişte fete”, în regia lui Cristi Juncu şi cu o distribuţie de excepţie: Catrinel Dumitrescu, Vlad Zamfirescu, Cristina Florea, Andreea Vasile. „Spectacolul lui Cristi Juncu ar trebui văzut de orice cuplu, preventiv şi de orice fost cuplu, retrospectiv”, spun organizatorii. Seara va fi închisă de spectacolul muzical „Absquatulate” susţinut de Laura Orian şi 7th Flower la sala Teatrului „Prichindel”.
Important! Cu excepţia concertului formaţiei Vama, programat pentru duminică seara, în închiderea festivalului, toate celelalte evenimente şi spectacole programate iniţial să se desfăşoare în pavilionul amplasat în şanţurile de sud ale Cetăţii au fost mutate la Art Cafe Down Town. Aici vor avea loc lansări de carte, cafe-concert, stand-up comedy sau karaoke. (I.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea