Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Câte ore de muncă în folosul comunității aduce o amendă neplătită, de doar 150 de lei, la Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Câte ore de muncă în folosul comunității aduce o amendă neplătită, de doar 150 de lei, la Aiud

O femeie din comuna Unirea a fost condamnată la muncă în folosul comunității, după ce nu și-a plătit o amendă restantă de 150 de lei. Magistrații judecătoriei Aiud au constatat că femeia nu figura că femeia nu realizează venituri și nu deține bunuri urmăribile.

„Instanța reține că sunt aplicabile dispozițiile art. 9 alin. 3 din OG nr. 2/2001, text de lege care prevede că în cazul în care contravenientul persoană fizică nu a achitat amenda în termen de 30 de zile de la rămânerea definitivă a sancțiunii și nu există posibilitatea executării silite, organul de specialitate al unității administrativ-teritoriale în a cărui rază teritorială domiciliază contravenientul va sesiza instanța judecătorească în a cărei circumscripție domiciliază acesta, în vederea înlocuirii amenzii cu sancțiunea obligării la prestarea unei activități în folosul comunității, ținându-se seama, după caz, de partea din amendă care a fost achitată”, se arată în motivarea instanței.

Astfel instanța a dispus înlocuirea amenzii în cuantum de 150 cu sancțiunea prestării unei munci în folosul comunității pe o durată de 6 ore, ce se va executa pe raza unității administrativ-teritoriale a Primăriei Unirea.

Sentința nu este definitivă, putând fi atacată în termen de 30 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii În jurul orei 16:30, 25 aprilie, pompierii din Sebeș au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Pomperii din Sebeș intervin cu trei autospeciale, 2 ASAS și 1 EPA pentru stingerea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea