Rămâi conectat

Actualitate

Cătălin Drulă, președintele USR, a DEMISIONAT: Va convoca alegeri pentru un nou lider, dar nu va mai candida

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cătălin Drulă, președintele USR, a DEMISIONAT: Va convoca alegeri pentru un nou lider, dar nu va mai candida

Președintele USR, Cătălin Drulă, a demisonat și a anunțat că va convoca un Congres al USR pentru alegerea unui nou președinte al partidului. Drulă a spus că va rămâne alături de colegii din USR, dar este nevoie de un restart al partidului.

”Pentru mine, în întreaga viață, asumarea a fost un principiu de bază. Îmi asum rezultatul de ieri al alegerilor și voi convoca în USR alegeri pentru un nou președinte în cel mai scurt timp.Avem oameni și lideri puternici care pot duce mai departe această construcție. Sunt oameni precum Dominic Fritz, care a câștigat decisiv votul în Timișoara și a arătat că PSD și PNL pot fi înfrânte.

Le mulțumesc membrilor USR. A fost un efort de campanie enorm. Am făcut mii și mii de kilometri, am dus mesajul nostru în toate colțurile țării și în Diaspora. Le mulțumesc tuturor românilor care ne-au votat. Luptele cele mai importante – prezidențiale și parlamentare – continuă în toamnă.

Nu îi lăsa să îți fure viitorul.”, a spus Cătălin Drulă.

Conducerea USR ar putea fi preluată de către Dominic Fritz până la Congresul partidului. Cătălin Drulă nu va mai candida la funcția de președinte.

Dreapta Unită intră doar în 14 consilii județene (scot peste 8%, prag electoral pentru alianețele formate din cel puțin trei partide). În 16 consilii județene ADU a obținut între 5% și 8%.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

„Plata TVA la momentul emiterii facturii și nu la încasarea ei este foarte periculoasă”: Ce spune Cristian Păun, profesor la ASE, despre această măsură propusă de Guvern

Bera Larisa

Publicat

în

„Plata TVA la momentul emiterii facturii și nu la încasarea ei este foarte periculoasă”: Ce spune Cristian Păun, profesor la ASE, despre această măsură propusă de Guvern Profesorul universitar din cadrul Acedemiei de Studii Economice București, originar din Alba, Cristian Păun, a abordat pe pagina de socializare subiectul privind încasarea în avans a TVA la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea