Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Câștigătorii Miss și Mister Boboc – Seminarul Teologic Liceal Ortodox “Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Andreea Bobițan și Darius Dig sunt câștigătorii concursului de Miss și Mister Boboc 2012, ai Seminarului Teologic Liceal Ortodox “Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia.

Marți, elevii Seminarului Teologic Liceal Ortodox “Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia au participat cu mic, cu mare la “Balul Bocilor”, organizat la sala Mercur Lux. Juriul constituit cu ocazia acestui eveniment a desemnat, în urma unor probe riguroase, câștigătorii concursului de Miss și Mister Boboc ediția 2012.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Balul Bobocilor a fost organizat conform tradiției, de către elevii claselor a XI-a, pentru cei 65 de boboci din clasele a IX-a, dintre care 20 de boboace.

Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia numără circa 300 de elevi, începând cu clasa a VI-a și până la a XII-a.

Juriul a fost format din profesorii – Nicolae Topârceanu, directorul Seminarului Teologic și președinte al juriului, Cristina Pop, Diana Mihăilescu, Oliviu Botoi, Eugen Pintea și elevii Alexandara Pintea (Mss Boboc 2010), Ana-Maria Muntean (Miss Popularitate 2010), Andreea Purcăr (locul II Miss Boboc 2010), Flavius Costea (Mister Popularitate 2010), Gheorghe Pașcan (locul II Mister Boboc 2010) și Cosmin Baciu (locul IIi Mister Boboc 2010).

Atmosfera dinaintea începerii concursului de Miss și Mister Boboc a fost întreținută de o trupă formată din niște elevi foarte talentați, avîndu-l ca solist vocal pe Paul Tomuș. A urmat pentru concurenți o probă de foc, proba de dicție, care a stârnit deopotrivă zâmbete și aplauze din partea spectatorilor.

Ansamblul folcloric al Seminarului Teologic a ridicat lumea la dans și a i-a încălzit  pe elevii Seminarului pentru următorul moment de mare succes, cel al lui Cătălin Hașa, cunoscut interpret de muzică populară și absolvent al Seminarului Teologic Ortodox din Alba Iulia.

Și-a adus contribuția la spectacol și albaiulianul Ricky, devenit celebru după ce a participat la emisiunea “Românii au Talent”, cu un număr de break-dance.

A urmat dansul Ansamblului folcloric “Augustin Bena” și recitaluri ale unor foarte talentate eleve ale Seminarului, momente apreciate de cei prezenți în sală și răsplătite cu multe aplauze.

Balul Bobocilor organizat de Seminarul Teologic Liceal Ortodox “Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia a fost unul model. Distracție maximă, frumusețe, inspirație și decență.

Perechile care au concurat pentru titlul de Miss și Mister Boboc au fost următoarele:

Georgiona Roba și Dragoș Popa, câștigătorii locului II

Ramona Oara și Darius Dig

Andreea Bobițan și Răzvan Muntean

Bianca Henegar și Bogdan Cornea, câștigătorii locului III și al premiului de popularitate

Silvana Muntean și Ștefan Aftenie

Tamara Goroianu și Iosif Briceag

Alături de Arhiepiscopia Alba Iulia și ziarul “Unirea”, printre susținătorii evenimentului se mai numără și Primăria comunei Răstolița, Avon, Florăria Giani, Patiseria Edis, Tabu Caffe, Tipografia Vertical Art, SC Convig Impex Reghin, SC Giurgiu Pan Prod Reghin și Salon Helly.

Mai multe fotografii de la Baluyl Bobocilor puteți vedea pe pagina de facebook a ziarului „Unirea”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

7-19 mai 2024: „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, expoziție de carte religioasă veche la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei

Ziarul Unirea

Publicat

în

7-19 mai 2024: „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, expoziție de carte religioasă veche la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei Expoziția „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere” va fi disponibilă în perioada 7-19 mai 2024 la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia și reunește o impresionantă colecție de carte religioasă veche, dar nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea