// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

“Carte verde” pentru Mattias, ce va fi înregimentat de Industria Galda | Abu Tamer se pregăteşte sub comanda lui Ciucă

Fundaşul Robert Mattias va evolua în retur la Industria Galda de Jos, antrenorul Paul Ciucă dându-şi acceptul pentru înregimentarea acestuia după ce l-a văzut la lucru în amicalul cu Navobi Cricău. Divizionara terţă s-a adresat FRF pentru solicitarea “cărţii verzi”, necesară în cazul apărătorului în vârstă de 20 de ani, originar din Jidvei, ultima dată în Ungaria, la Balaton, liga a 3-a, a jucat și la AFC Odorheiu Secuiesc.

Mâine, în amicalul cu CS Ocna Mureş, va fi testat şi mijlocașul de bandă Sergiu Socaci (22 de ani, ASA Tg. Mureș). De asemenea la pregătirile “galben-albaştilor” s-a prezentat şi albaiulianul Abu Tamer Salem (21 ani, ex-LPS Banatul Timișoara și Cocoșul Orțișoara, Liga a Iv-a Timiș), ce a fost prezent la reunirea Unirii Alba Iulia. Industria este foarte aproape de a semna cu Apetri, R. Moga, M. Cristea şi mai caută un portar junior.

Dan HENEGAR