Rămâi conectat

Actualitate

Care sunt secretele unei bai moderne, amenajate cu stil?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Care sunt secretele unei bai moderne, amenajate cu stil?

Conceperea unui proiect de amenajare al unei bai este departe de a fi un lucru simplu, in special atunci cand ne lipsesc ideile creative, astfel ca de cele mai multe ori ne vedem pusi in situatia de a solicita ajutorul specialistilor. Baile moderne sunt in general usor de identificat, avand in vedere ca acestea inspira atat eleganata cat si minimalism. Mai exact, in cazul bailor moderne se pune accentul foarte mult pe functionalitate, insa acest lucru nu inseamna ca partea estetica este neglijata. Principalul punct de atractie al unei bai moderne este simplitatea design-ului si a decorului, acest detaliu fiind chiar cheia unei amenajari moderne de succes. Pentru ca este absolut firesc ca uneori sa fim lipsiti de idei, in special astazi cand exista atat de multe posibilitati de abordare, am pregatit pentru tine cateva sfaturi ce iti pot fi de un real folos.

Intr-o prima etapa, este important sa avem in vedere faptul ca dincolo de orice tendinte actuale in ceea ce priveste amenajarea bailor, in cele din urma, este esential ca rezultatul sa iti aduca tie satisfactii si sa fie in coformitate cu nevoile tale si ale familiei. Iata asadar cateva trucuri care te pot ajuta sa obtii o baie moderna, care sa se plieze pe deplin pe gusturile si nevoile tale!

Elit - Gustul Desăvârșit

Mobilierul de baie, un veritabil centru atractie

O prima achizitie pe care o luam in calcul in general este clasicul mobilier de baie, element ce imbina perfect estetica si functionalitatea, fiind adesea considerat un veritabil centru de atractie al unei bai, indiferent de stilul ei. In cazul bailor moderne, este recomandat sa se opteze pentru un mobilier de baie simplu dar de efect, pentru ca asa cum am mentionat si anterior, stilul de amenajare modern este despre simplitate, linii drepte si un design cat mai modest. Totodata, este important de avut in vedere si aspectul functional al acestuia, motiv pentru care este indicat ca atentia sa fie indreptata si inspre unul compartimentat cat mai inteligent. Savinidue.ro este un exemplu de magazin online in care vom gasi mobilier de baie pentru toate gusturile si cerintele.

Lumina, un aspect definitoriu al bailor moderne

Spre deosebire de baile clasice, unde avem o paleta de culori bogata si un accent care nu cade foarte mult pe iluminat, in cazul celei moderne, am putea spune ca lucrurile sunt diametral opuse. Mai precis, in cazul unei bai moderne, suntem incurajati sa folosim cu incredere lumina, pentru ca aceasta da impresia unui spatiu mai aerisit si implicit mai generos. In prezent exista numeroase corpuri de iluminat simple si deosebite, ce pot chiar utiliza tehnologii moderne.

Cromatica simpla, o caracteristica de baza a stilului de amenajare modern

Asa cum probabil era si de asteptat, culorile sunt si ele foarte importante in procesul de amenajare al unei bai moderne, insa in cazul acestui stil, este indicat ca atentia sa se indrepte inspre o paleta de culori cat mai simpla. Recomandarea specialistilor este aceea de a alege culori precum alb sau negru in baile spatioase, in timp ce in cazul celor mici, se pretezaza culori precum albul sau in general cele deschise, care dau impresia unui spatiu mult mai generos. Evita utilizarea unui numar mare de culori si nuante, pentru ca acest lucru nu este deloc specific stilului de amenajare modern

 In plus, daca in primul caz decoratiunile isi pot gasi cu usurinta un loc, in cazul bailor mici, este recomandat ca acestea sa fie utilizate intr-un mod cat se poate de cumpatat sau chiar deloc.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Actualitate

Cazierul judiciar poate fi eliberat solicitantului şi în format electronic: Proiect adoptat de Senat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cazierul judiciar poate fi eliberat solicitantului şi în format electronic: Proiect adoptat de Senat

Potrivit unui proiect de lege iniţiat de parlamentari ai mai multor partide, adoptat luni de Senat, certificatul de cazier judiciar poate fi eliberat solicitantului şi în format electronic.

Iniţiativa legislativă are ca obiect de reglementare completarea art. 28 din Legea nr. 290/2004 privind cazierul judiciar, în sensul simplificării obţinerii certificatului de cazier judiciar, prin introducerea posibilităţii eliberării acestuia în format electronic, se precizează în raportul de admitere a proiectului.

Iniţiatorii îşi motivează demersul legislativ prin reducerea eforturilor de procurare a documentelor în vederea obţinerii unor servicii publice, respectiv a cazierului judiciar.

Elit - Gustul Desăvârșit

Potrivit unui amendament admis, la solicitarea persoanelor fizice sau juridice, în urma consemnării opţiunii în cererea-tip, certificatul de cazier judiciar se eliberează gratuit şi în formă electronică. Certificatele de cazier judiciar eliberate în formă electronică sunt semnate cu semnătură electronică calificată şi sunt asimilate înscrisurilor autentice. Noţiunea de semnătură electronică calificată are înţelesul dat de dispoziţiile Regulamentului (UE) nr.910/2014 al Parlamentului European şi al Consiliului din 23 iulie 2014 privind identificarea electronică şi serviciile de încredere pentru tranzacţiile electronice pe piaţa internă.

În termen de trei luni de la data intrării în vigoare a prezentei legi, prin ordin comun al ministrului afacerilor interne şi al ministrului cercetării, inovării şi digitalizării sunt stabilite procedurile pentru eliberarea în formă electronică a cazierului judiciar, prevede o altă modificare a textului de act normativ.

Senatul este prima Cameră legislativă sesizată.

Sursa: adevarul.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

ASTĂZI: Transport agabaritic pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș. Ce traseu va avea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un transport agabaritic tranzitează miercuri, 9 noiembrie 2022, județul Alba pe ruta autostrada A1, dinspre Sibiu spre Vama Nădlac.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în această seara, începând cu ora 19.00, se va desfășura un transport agabaritic pe traseul Sibiu – Autostrada A1 – Sebeș – Autostrada A1 – Holdea – DN 68A – Margina – Autostrada A1 – PTF Nădlac II.

Elit - Gustul Desăvârșit

Transportul este format dintr-un camion cu masa de 120,2 tone, urmând să fie însoțit pe traseul precizat de echipaje ale poliției rutiere.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Alexandru Rafila, Ministrul Sănătății, reclamat la DNA pentru decesele cauzate de infecțiile nosocomiale. Plângerea, depusă de un deputat USR

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Alexandru Rafila, Ministrul Sănătății, reclamat la DNA pentru decesele cauzate de infecțiile nosocomiale. Plângerea, depusă de un deputat USR

În cursul dimineții de miercuri, deputatul Emanuel Ungureanu, din partea USR, a înregistrat o plângere la DNA împotriva lui Alexandru Rafila, ministrul Sănătății.

Ungureanu, care este şi vicepreşedinte al comisiei de sănătate din Camera Deputaţilor, a anunţat într-o postare pe Facebook depunerea plângerii penale împotriva lui Alexandru Rafila, dar şi a unor funcţionari din Ministerul Sănătăţii, pentru că, „în ciuda avertismentelor oficiale, acesta refuză să respecte legile” emise de Parlament.

Elit - Gustul Desăvârșit

„Dacă ar fi făcut norme la Legea 3/2021 iniţiată de Tudor Pop, Adrian Wiener şi subsemnatul, care se referă la combaterea infecţiilor nosocomiale, Rafila şi alţi funcţionari din ministere, ar fi prevenit zeci de morţi evitabile! Voi invoca în plângere şi încălcarea articolul 297 din Codul Penal. Rafila nu doar trebuie să plece din fruntea Ministerului Sănătăţii, ci trebuie să răspundă pentru lenea penală, pentru contractul de consultanţă de 21 de milioane de euro cu OMS şi pentru deplasările de lux în Cuba sau Israel”, a scris Emanuel Ungureanu.

Sursa: stiripesurse.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea