Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Care este tendința în achiziția de haine pentru femei în județul Alba?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Moda este fără îndoială unul dintre capitolele cele mai apreciate de către femei dat fiind faptul că vestimentația este considerată de către acestea drept un mod de conturare al personalitații. Tendințele în ceea ce privește moda sunt destul de schimbătoare, fapt pentru care în fiecare sezon avem acces la game din ce în ce mai diversificate de piese vestimenatare. În plus, magazinele online de profil devin din ce în ce mai numeroase, astfel că am putea spune că moda este din ce în ce mai aproape de fiecare dintre noi.

Conform statisticilor, județul Alba pare să arate un interes din ce în ce mai accentuat pentru tendințele din modă, mai ales dacă vorbim despre achizițiile online de haine pentru femei. Cel mai mare număr de căutări online cu privire la achizitia de haine pentru femei sunt realizate în Alba Iulia cu un procent de 31,8%, urmat de Blaj cu 11,6%, Sebeș cu 11,1% si Aiud cu 9,5%. Căutările pe cuvinte cheie precum „Pantaloni”, „Body” sau “Bolero” au crescut în acest an cu peste 50%.

În același timp însa, putem observa faptul că tendința de a realiza aceste căutări de pe un dispozitiv mobil este din ce în ce mai accentuată, 45,9% dintre căutări realizându-se exclusiv prin intermediul unui dispozitiv mobil. Căutările realizate de pe un desktop totalizează un procent de 38,9%, în timp ce numărul căutărilor realizate de pe o tabletă a ajuns la 15,2%.

“Din punctul nostru de vedere, unul dintre motivele principale care au dus la o creștere atât de spectaculoasă a căutărilor și implicit a vânzărilor realizate de către magazinele online se datorează dezvoltării comerțului online, dar și faptului că oamenii capătă din ce în ce mai multă încredere în serviciile și produsle oferite de către magazinele online. Totodată, un magazin online am putea spune că este mult mai la îndemână, mai ales atunci cand vorbim despre un domeniu atât de schimbător precum moda. În viitor preconizăm faptul că magazinele online de piese vestimantare vor deveni principala modalitate de achiziție a produselor vestimenatare” a declarat Turean Ioan, administrator al magazinului online Vestityoutlet.ro.

Conform ultimelor statistici, această tendință de a cumpăra piese vestimantare online se va accentua și mai mult în viitorul apropiat dat fiind faptul că vorbim despre o piață aflată într-o continuă dezvoltare, iar tot mai multe branduri de renume aleg să investească în deschiderea de noi magazine în România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

27 Martie: Ziua mondială a teatrului

Bogdan Ilea

Publicat

în

27 Martie: Ziua mondială a teatrului La 27 martie, artiştii şi publicul din toată lumea celebrează ziua mondială a teatrului. Aniversată în fiecare an , a fost instituită în 1961, de Institutul Internaţional de Teatru (ITI), iar din 1962, a devenit un eveniment anual, organizat de centrele ITI şi comunitatea internaţională de teatru. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea