Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cardurile cu prima didactică de 1.500 de lei vor fi încărcate după ce ajung în posesia profesorilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cardurile cu prima didactică de 1.500 de lei vor fi încărcate după ce ajung în posesia profesorilor

Cardurile cu prima didactică de 1.500 de lei vor fi activate numai după ce vor ajunge în mâinile profesorilor, potrivit unei comunicări recente emise de Marius Nistor, președintele Federației Sindicatelor din Educație „Spiru Haret”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În cadrul unei întâlniri desfășurate marți, 24 octombrie, sindicatele din Învățământ au discutat cu Adrian Câciu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, și cu Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.

Privind primele de carieră didactică și cele de carieră profesională, comunicarea subliniază că „cardurile vor fi activate numai după ce ajung în posesia angajaților. (Este crucial ca instituțiile de învățământ să distribuie aceste carduri cu celeritate și pentru ca angajații să le primească, să semneze pentru primirea lor).”

În momentul în care cardurile vor ajunge la profesori, lista cu firmele de la care aceștia pot efectua achiziții va fi făcută publică, conform aceleiași surse.

În plus, ca urmare a discuției, s-a convenit ca Ministerul Educației să elaboreze un ghid detaliat privind modul de cheltuire a acestor fonduri și procedura de decontare a acestora. Această măsură are scopul de a asigura transparență și eficiență în gestionarea resurselor destinate cadrelor didactice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

3 mai 1975: Nadia Comăneci, o gimnastă necunoscută în vârstă de 13 ani și jumătate, devenea campioană absolută a Europei și campioană continentală la sărituri, paralele și bârnă

Ziarul Unirea

Publicat

în

3 mai 1975: Nadia Comăneci, o gimnastă necunoscută în vârstă de 13 ani și jumătate, devenea campioană absolută a Europei și campioană continentală la sărituri, paralele și bârnă În 3 mai 1975, la Campionatul european (feminin) de gimnastică de la Skien, în Norvegia, Nadia Comăneci, la acea vreme o gimnastă necunoscută în vârstă de 13 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea