Rămâi conectat

Politică Administrație

Caravana Tricolorul, cu un steag de 30 de metri, va ajunge miercuri la Alba Iulia, după ce a străbătut toate județele țării

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Caravana Tricolorul, iniţiată de către Tineretul Naţional Liberal (TNL), va ajunge la destinaţie, respectiv Alba Iulia – Orașul Marii  Uniri -, în data de 28 noiembrie, după ce va străbate toate judeţele ţării.

Acţiunea a demarat în 18 septembrie şi urmează să se finalizeze miercuri, şi nu duminică, 25 noiembrie, cum era programat iniţial. Un uriaş tricolor purtat de tinerii liberali prin ţară va fi arborat la Alba Iulia.

După ce vineri caravana a ajuns la Sibiu, iar duminică în Ilfov, potrivit informaţiilor postate pe pagina de facebook a TNL, tricolorul în lungime de 30 de metri va fi adus miercuri în Oraşul Marii Uniri.

„Centenarul Marii Uniri ne va găsi împreună, în capitala de suflet a tuturor românilor sub acest tricolor ce va fi unit întreaga Românie”, transmit tinerii liberali.

Caravana Tricolorul se doreşte a fi o acţiune simbolică desfăşurată la nivel naţional prin care TNL şi-a propus să marcheze 100 de ani de la Marea Unire.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea