Ziarul Unirea

Candidaţi la alegerile parlamentare din judeţul Alba – lista completă

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012. Vă prezentăm mai jos numele candidaţilor înscrişi în liste pe fiecare colegiu în parte, atât la Camera Deputaţilor cât şi la Senat, depuse de formaţiunile politice din Alba  la Biroul Electoral Judeţean (BEJ).

CAMERA DEPUTAŢILOR – Colegiul nr. 1 Alba Iulia: Călin Potor (USL), Dorin Nistor (ARD), Dorin Şerdean (PP-DD), Csaba Toth (UDMR), Nicolae Bogdan Huja (PRM); Colegiul nr. 2 Sebeş – Blaj: Ovidiu Jidveian (USL), Clement Negruţ (ARD), Radu Roncea (PP-DD), Daniel Szabo (UDMR); Colegiul nr. 3 Cugir – Zlatna: Dan Coriolan Simedru (USL), Ioan Fulea (ARD), Sorin Vasile (PP-DD), Krisztian Kovats (UDMR); Colegiul nr. 4 Aiud – Ocna Mureş: Radu Coclici (USL), Sorin Bumb (ARD), Cornel Comşa (PP-DD), Gheorghe Levente Kerekes (UDMR); Colegiul nr. 5 Munţii Apuseni: Ioan Dîrzu (USL), Corneliu Olar (ARD), Ion Marincaş (PP-DD), Attila Szucs (UDMR), Kiraly Melinda (Partidul Popular Maghiar din Transilvania).

ELIT

SENAT: Colegiul nr. 1 Alba Iulia – Apuseni: Teodor Atanasiu (USL), Ştefan Bardan (ARD), Horaţiu Bibolar (PP-DD), Lorand Kopenetz (UDMR), Emil Crişan (PRM), Jobbagy Emese (Partidul Popular Maghiar din Transilvania); Colegiul nr. 2 Sebeş – Blaj – Aiud – Ocna Mureş: Nicolae Dobra (USL), Alexandru Pereş (ARD), Dorin Pocol (PP-DD), Janos Palosy (UDMR), Bosze Laszlo-Antal (Partidul Popular Maghiar din Transilvania).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Mesaje creștine de Sfântul Ion. Urări pe care le puteți trimite prin SMS celor care își sărbătoresc onomastica

Mesaje creștine de Sfântul Ioan 2021 • Urări și felicitări creștine care le puteți trimite prin SMS celor care își… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

MESAJE de Sfântul Ion HAIOASE. Idei de SMS -uri pentru prietenii glumeţi dar şi pentru cei îndrăgostiţi, care îşi aniversează astăzi onomastica

Mesaje de Sfantul Ioan haioase. Urărări și felicitări de Sfantul Ion hazlii care poti fi trimise prin SMS.  Texte amuzante… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului Crăciunul era sărbătorit pe 7 ianuarie… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă Prilej de bucurie și emoție, atât pentru… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

BACALAUREAT 2021: Modele de SUBIECTE, teste de ANTRENAMENT și BAREME

Toate MODELELE de SUBIECTE și teste de ANTRENAMENT pentru BACALAUREAT 2021. BAREME: seturile 1-12. Calendarul BAC 2021 pentru elevii claselor… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul Creştinii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

18 Comentarii

Saracii se unesc si strang in jurul PP DD ! 1 noiembrie 2012 at 15:37

Cei cinstiti si saracii dor cu PP DD vor vota !Restul cam pleaca la culcare……

dd in curba 1 noiembrie 2012 at 17:09

Ppdd sunteti ultimii mincinosi dar si cei mai mari din istoria acestei tari.Nu peste mult timp pacatul vostru -minciuna- va fi dovedit iar pedeapsa va fi pe masura. Cit priveste pe cei saraci :Luati aminte la miliardarul mincinos Dan Diaconescu si credeti ca tot ce ii iese pe gura este lucrarea satanei. Va prosteste ,iar voi ve-ti deveni si mai saraci si mai necajiti. Nu cred ca asta meritati.

Costel* 1 noiembrie 2012 at 16:56

Toti parlamentarii de Alba de la PP-DD se cred invingatori pentru ca sunt ca si DDDirect „gunoaie” in „TOMBERONUL” lui Tolea …
Foaie verde foi de ton
Roncea e in tomberon
Cu DDDirect si colea
Ca apoi vine si Tolea,
Si se intoarce la tac
Si doamna Magda Ciumac…

Votati maaaaaaaaaaiiiiii !!!!!!!!!!!!

mumu 2 noiembrie 2012 at 16:05

Mai cretine cu steluta( costel*=cretin)….Ia sa ne apuci de ..ta……Tu esti un prostan mai mare….. Mare mare cat o treaba…mare.Tu esti prost,mujic,incult…..Dat fudul,nevoie mare….Ia mai „mars in ..la mea”…Esti un jeg si-o voma mare.

Costel* 2 noiembrie 2012 at 17:21

Traiasca ZeroTv si prostologii care sustin pe acest super plotoner Marincas din Caracal de unde s-a rasturnat caruta cu prosti. Prostii e la Caracal si prostologii e aici. Vorba cantecului:
Foie verde de darlog.
@ mumu-i mare prostolog
Care mancand azi un cas
E destept ca … Marincas.
@ mumu, se pare ca dumneavoastra ati facut primii septe ani de acasa cu puta in tarana alaturi de Tolea si se budigaii Magdei Ciumac.

mumu 2 noiembrie 2012 at 20:06

N-ai dreptate mai ratate….Esti un prost si jumătate….Fudul insa,ce sa zic…Ia mai mars in ..la-ți zic.Tu esti „roșu”,prost si las… Dar infect ca caracter….Ia sa ..gi ..la la toți ….Mai jigodie costel*.

Costel* 2 noiembrie 2012 at 21:30

Stimate @ mmuuuuu, jigodia este o boala canina iar prostia este o calitate a dumneavoastra. Dumnezeu a fost darnic intodeauna cu unii … felicitari …

mumu 2 noiembrie 2012 at 21:41

Mizerabil, las si prost…Cu un caracter infect….Tu esti,bă ratat costel*….ca toți paduchii,janghinos.Scrii doar sub pseudonim….Toata viața,un paduche….Mizerabila fiinta….Mars in .ata,bă costele*.

Costel* 2 noiembrie 2012 at 21:49

@ mmmmuuuuu, Costel ma cheama nu MMMMUUU ca pe dumneavoastra. Nuumele dumneavoastra reprezinta ceva in formatia ZeroTv-ista. In traducere libera ar fi un fel de „IAMBOR”.

@costel 2 noiembrie 2012 at 22:32

Tu ai aceasta boala canina pentru ca esti latrau comunist.

mumu 3 noiembrie 2012 at 8:51

costele* esti doar o mizerie umana……Un om bolnav si fără caracter….Tu esti ceea ce noi numim”jigodie umana”…..Tu esti costele*,un jeg etern.Din timp in timp costele*esti si frustrat…..Ca orice”roșu” din cetate….Talamb,cretin,traiesti ratat….Hai mars in ..la mea,flegmoane.

@costel 2 noiembrie 2012 at 22:37

Sigur bai zdreamta nu te cheama cacarau,jiji belciug sau plagiatorul?

Costel* 3 noiembrie 2012 at 6:29

@ mmmmmuuuuuu, ori cum ma cheama pe mine IAMBOR tot IAMBOR ramane. Traiasca Maricas-ul de Caracal alaturi Tolea si Magda Ciaumac de Alba!

mumu 3 noiembrie 2012 at 8:55

Nu dar sigur pe tine te cheamă”costel* flegmonul”.

Aurelian 2 noiembrie 2012 at 12:00

Da. Piticul Atomic ce cauta in poza in prim plan, el nu ii candidat, ii numai pupincurist!

Costel* 2 noiembrie 2012 at 15:51

Se pare ca turul la care pupinc(#)uresti dumneata este plin de osanza portocalie marca Hava & comp. Multe succesuri in implementarea sarcinilor trasate de „LINGE BAROS”.

Aurelian 5 noiembrie 2012 at 16:47

Cand treci pe langa curtea unei familii si te latra cainele, nu dai cu piatra dupa caine, asa ca latra cat vrei @Costel*!

Costel* 6 noiembrie 2012 at 9:38

@ Aurelian, eu dau cu gura dumneavoastra dadeati cu bulanu la securitate pe spinarea celor care trebuia implementata dragostea fata de cel mai iubit fiu al poporului de atunci tov. N Ceausecu si sunt convins ca daca acum ati avea putere ati implementa si dragostea pentru tov. T Basescu „LINGE BAROS”

Comentariile sunt oprite