Rămâi conectat

Ştirea zilei

„Campion” la infracțiuni: După ce a mers drogat „în misiune” la prostituate, un polițist a provocat un accident rutier și a refuzat testarea alcoolemiei

Cezar Lancrajan

Publicat

în

„Campion” la infracțiuni: După ce a mers drogat „în misiune” la prostituate, un polițist a provocat un accident rutier și a refuzat testarea alcoolemiei

Polițistul din Râmnicu Sărat cercetat pentu uzurparea calității oficiale este vizat într-un nou dosar penal, după ce a provocat un accident rutier şi a refuzat testarea alcoolemiei.

Citește și: Un polițist drogat a mers la o PROSTITUATĂ purtând uniformă, fără să vrea să plătească pentru servicii. Cum a „scăpat” tânăra de el

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, evenimentul rutier s-a produs vineri noapte, 14 ianuarie, pe un drum judeţean, în localitatea Topliceni.

”Din primele date de la faţa locului a reieşit că, în timp ce conducea pe direcţia Râmnicu Sărat către Buda, un şofer în vârstă de 36 de ani, din Râmnicu Sărat, a intrat în coliziune cu două autovehicule, staţionate. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale”, se precizează în comunicatul IPJ Buzău.

Existând suspiciuni că şoferul s-ar afla sub influenţa băuturilor alcoolice, poliţiştii care au intervenit la faţa locului au solicitat testarea cu aparatul etilotest, însă au fost refuzaţi.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru refuzarea sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat.

Potrivit IPJ Buzău, agentul de poliţie era deja cercetat disciplinar, în urma unui incident în care a fost implicat în noaptea de 12 spre 13 ianuarie.

”Precizăm că încă din data de 13 ianuarie, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău a dispus cercetarea disciplinară cu privire la agent, iar în această seară, s-a dispus o nouă cercetare disciplinară, urmând ca în perioada imediat următoare să fie sesizat Consiliul de Disciplină în vederea luării măsurilor legale care se impun. Menţionăm că Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău se delimitează de astfel de comportamente şi pune în aplicare prevederile legale în materie disciplinară în condiţii fermitate maximă”, se mai arată în comunicat.

Atunci, polițistul a vrut să întrețină relații sexuale cu o prostituată fără să plătească, doar folosindu-se de uniforma, deși era în afara serviciului.

sursa: ziare.com


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea