Rămâi conectat

Sport

Campanie masivă de transferări la CSM Sebeş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

După ce negocierile cu Marian Muntean, patronul prim-divizionarei CSM Cetate Deva Trans nu s-au finalizat, „target”-ul divizionarei secunde CSM Sebeş este atacarea fermă a promovării în Liga Naţională, susţinerea financiară venind de la primăria municipiului Sebeş şi Consiliul Judeţean Alba. Astfel, la începutul acestei săptămâni a avut loc la Râmnicu Vâlcea, licitaţia cu privire la „produsele” Centrului Naţional de Excelenţă, jucătoarele fiind născute în anii 1992 respectiv 1993. Portarul Lenuţa Mormeci de la LPS Iaşi, ce a evoluat în sezonul trecut şi la HCM Buzău va merge pentru sezonul ce urmează la Sebeş, la formaţia de Divizia A, la fel ca şi Ana Ciolan (pivot, LPS Vaslui). Sumele care au fost licitate pentru aceste tinere handbaliste au fost între 2000 şi 8000 de euro.
„Noi lucrăm pe mai multe planuri pentru alcătuirea unui lot valoros, dar şi de perspectivă, până în 23 de ani, pentru a promova din Divizia A. Vrem să transferăm 12 jucătoare, dar nu putem oferi prea multe nume întrucât sunt vizate şi de alte echipe”, a declarat antrenorul Alexandru Weber, ce a fixat drept dată de reluare a pregătirilor 1 iulie, programul estival cuprinzând şi un stagiu centralizat. „Am discutat cu dl viceprimar Adrian Bogdan şi ne-a «trasat» obiectivul: eu, împreună cu preşedintele Virgil Costea avem mandat de a accede în primul eşalon handbalistic. Pe lista de achiziţii sunt handbaliste valoroase, din Liga Naţională, dar şi din străinătate, Serbia sau Ungaria, trebuie doar să finalizăm pozitiv negocierile”, a concluzionat Weber. CSM Sebeş a încheiat stagiunea anterioară pe locul 6 în Seria B a Diviziei A, iar în următorul campionat, când va promova numai locul întâi din fiecare grupă, efectivul va fi format din 17-19 jucătoare. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea