Călin Potor rămâne candidatul pentru Primăria Alba Iulia

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Reprezentanţii USL Alba se vor întâlni pentru a definitiva listele candidaţilor comuni la primăriile de oraşe, a declarat deputatul PNL de Alba Teodor Atanasiu ieri, în cadrul unei conferinţe de presă. Acesta a dezvăluit faptul că pentru aceste nominalizări nu se va opta neapărat pentru persoane cu funcţii de conducere în partidele ce formează USL ci vor fi lansaţi în cursa electorală oamenii văzuţi cel mai bine de comunităţi. „Vestea proastă pentru PDL este că USL nu se rupe. Nu se rupe înainte de a scăpa de Băsescu şi de ciuma portocalie. Iar tandemul Atanasiu-Potor va candida şi va câştiga posturile vizate, deja stabilite, la primărie şi consiliul judeţean”, a spus Atanasiu. Tot cu o „veste proastă pentru PDL” a ieşit şi deputatul liberal Călin Potor care, prezent la conferinţa de presă a liberalilor a declarat că „eu şi Teodor Atanasiu nu ne-am certat”. „Ba mai mult, a comentat pe un ton serios Potor, am vorbit cu Mircea Radu să filmeze un episod „Din dragoste” cu mine şi Atanasiu, prin Cetate, sub umbra copacilor din Custozza”.(N.I.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Sophie 11 februarie 2012 at 22:39

Foarte bine ca va candida pentru Primarie ! Sper sa castige.Merita pentru ca este un om de treaba !

Sophie 11 februarie 2012 at 22:47

Ma bucur foarte mult ca nu a renuntat la candidatura . Calin Potor merita sa castige functia de primar al orasului pentru ca este foarte de treaba si cu siguranta va gestiona problemele orasului mai bine decat actualul primar. Cat despre episodul din fosta emisiune a lui Mircea Radu este o idee foarte buna ! mai alesca sunt foarte primitori copacii din parc.Ma si mir cum de nu le-a fost mila sa ii taie avand in vedere faptul ca erau foarte batrani.

Aurelian 12 februarie 2012 at 13:41

Potorina, i-a mai baga vreo 2 strambe, mai scoate vreo 2 zvonuri, si ajunge la Taranisti, ca nici PSD-ul nu-l mai vrea, ca in Primarie, va mai intra cand are probleme personale de rezolvat!

Alex 13 februarie 2012 at 9:38

Nu are nici o sansa potorina, tot orasul stie ca este un gunoi.

ramyna 14 februarie 2012 at 12:04

deja va este frica!!cat mai aveti timp pupati l pe hava in dos:)))oricum pe el nici macar in dos nu l doare de voi,ati primit ordin de la partid sa intrati si sa comentati,sunt curioasa ce o sa mai inventati de Potor:)))!

Comentariile sunt oprite