Rămâi conectat

Politică Administrație

Călin Matieș despre un nou post în prefecturi: „LEPRA GALBENĂ atacă din nou! Fișa noului post care se va înființa va fi de tăiat iarbă la câini”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Toate prefecturile ar putea avea încă un post de bugetar în plus, potrivit senatorului PSD de Alba, Călin Gheorghe Matieș. Într-o postare pe pagina sa de pe o rețea de socializare, acesta afirmă că noua funcție va fi de Secretar General al Prefectului și că asta va pune încă 6 milioane de lei presiune pe bugetul de stat.

„LEPRA GALBENĂ atacă din nou!

Pentru că nu este destul ciolan pentru PNL, USR, PLUS și UDMR, acum se votează în Parlamentul României ca toate prefecturile să mai aibă încă un post nou de bugetar. Fișa noului post care se va înființa va fi de tăiat iarbă la câini, dar va avea un nume pompos: SECRETAR GENERAL AL PREFECTULUI!

Fără număr, fără număr… Încă 6 milioane de lei presiune pe bugetul de stat. De fapt pe ăsta îl vor plăti copiii noștri. Cu banii economisiți prin tăierea elevilor și studenților de la gratuitatea transportului feroviar, Guvernul PNL+USR-PLUS=0 îi va plăti pe noii bugetari inventați pentru a-i mulțumi pe lipitorii de afișe…” a scris senatorul PSD de Alba, Călin Gheorghe Matieș pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea