Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Călin Gorcea (CSŞ Blaj) – locul 4 la Campionatele Internaţionale de atletism ale României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Calin GorceaVineri la Cluj Napoca au avut loc Campionatele Internaţionale ale Romaniei editia a 59-a, competiţie la care s-a participat doar pe baza invitaţiei Federaţiei Române de Atletism.

CSŞ Blaj a fost reprezentat de Călin Gorcea în proba de 400 metri care a sosit al 4-lea cu timpul de 48:56, primul loc fiind ocupat de Purcea Florin CSM Sf Gheorghe 47.80 locul 2 Babian Alexandru –Republica Moldova 48.24 locul trei Baneasu Tiberiu CSM Bucuresti 48.47.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ca urmare a acestui rezultat sportivul nostru a fost cooptat in lotul national de seniori si va reprezenta Romania in proba de stafeta 4x400m la Campionatul European pe Echipe –Liga 1 din data de 21-22.06.2014, în Tallin Estonia unde obiectivul este promovarea in Superliga Europeana.

Rezultatul este unul exceptional , desi este doar in primul an de juniori 1 a reusit sa se claseze in primii trei seniori, in proba de 400m iar participarea intr-o competitie internationaăl a seniorilor este foarte importanta pentru sportivul meu. In lotul pentru aceste Campionate Europene pe Echipe sunt inclusi doar doi juniori Florentina Marincu –dubla campioana Mondiala de cadeti in proba de lungime si triplusalt care va concura in stafeta de 4x100m feminin si Calin Gorcea 4x400m masculin fapt ce ne intreptateste sa speram pe viitor la performante cat mai bune„, a declarat antrenorul Cristina Man.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea