Calculatoare gratuite pentru 12 copii dintr-o localitate din Alba, din partea unui fost absolvent al școlii, pentru a putea participa la școala online

Calculatoare gratuite pentru 12 copii dintr-o localitate din Alba, din partea unui fost absolvent al școlii, pentru a putea participa la scoala online

12 copii din orașul Zlatna au primit de la un fost elev al școlii, care trăiește peste hotare, calculatoare gratuite pentru a putea participa la lecțiile online. Cele 12 calculatoare, cu o singură excepție, au ajuns în familii cu mai mulți copii.

“Într-o perioadă grea pentru toți, în vremuri de criză – atunci se relevă cu adevărat caracterul, capacitatea de empatie a unui om. Este vorba de acel moment când dezinteresat faci un bine, când aduci bucurie în viața altora doar pentru că ești un om fain. Un fost elev al școlii din Zlatna, care de multă vreme trăiește în altă țară s-a gândit că este posibil ca în vremurile acestea, unor copii să le lipsească device-urile necesare pentru școala on-line.

ELIT

Doisprezece copii au primit, datorită acestui OM calculatoare pe care să le poată folosi pentru a avea acces la educație. Trebuie să spun că au mai fost oameni minunați care au ajutat – un domn foarte amabil, foarte săritor care le-a transportat cu mașina din țara de unde au venit, câțiva băieți care au rupt din timpul lor și au ajutat cu pregătirea calculatoarelor pentru ca toți copiii să nu aibă altceva de făcut decât să se conecteze la platforma pe care se desfășoartă lecțiile. Chapeau, domnilor! Mulțumesc din suflet, în numele copiilor, OM minunat!!”, a transmis Roberta Fiica, profesor de limba și literatura română la Școala Generală din Zlatna.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...