Rămâi conectat

Curier Județean

Cadrele didactice și personalul școlilor din Alba Iulia ar putea fi TESTATE pentru COVID-19 prin metoda pooling

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Paul Voicu, viceprimarul cu atribuții de primar al municipiului Alba Iulia, a postat pe pagina sa de socializarea un mesaj prin care anunță o colaborare cu DSP Alba și IȘJ Alba pentru testarea, prin metoda pooling, a profesorilor și personalului din unitățile de învățământ.

„Testarea rămâne una dintre cele mai eficiente și mai puțin costisitoare metode de a combate epidemia.

Împreună cu directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, am hotărât să aducem o abordare în plus, pe linia siguranței în școli, prin testarea în sistem pooling a dascălilor și personalului din învățământul local, școlar și preșcolar.

Am făcut un apel și către ISJ pentru a ne susține în această măsură. O considerăm productivă și condiționată direct de siguranța celor mici. Nu putem obliga pe nimeni să se testeze, dar sunt convins că răspunsul tuturor celor vizați va fi unul de natură să aducă mai multă siguranță în rândul albaiulienilor.

Cheia acestui moment este de a apela la toate resursele prin care lucrurile vor putea intra, cât mai mult, în normal”, a scris Paul Voicu pe pagina sa de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au continuat seria activităților de ecologizare, de această dată în zona râului Ampoi: ”Activitățile cuprinse în cadrul programului „Săptămâna verde” au continuat cu o activitate de ecologizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea