Rămâi conectat

Curier Județean

Cadavrul unei vârstnice din Livezile, plecată voluntar de la domiciliu în urmă cu 6 zile, a fost găsit la circa 2 kilometri de casă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

spanzuratLa data de 16.12.2014, în urma acțiunilor de căutare efectuate de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud împreună cu voluntari din comuna Livezile, a fost găsit cadavrul unei femei în vârstă de 78 de ani, din comuna Livezile, ce era dispărută de la domiciliul său din după amiaza zilei de 10 decembrie a.c.

De la dispariţia sa, poliţiştii au organizat zilnic activităţi de căutare şi scotocire a împrejurimilor comunei Livezile iar în după amiaza zilei de ieri, 16 decembrie, în urma căutărilor la care au participat 10 poliţişti şi 4 voluntari, cadavrul femeii a fost găsit în locul numit „Trăuaci”, la o distanţă de cca. 2 kilometri de comună”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Cu ocazia examinării sumare a cadavrului nu au fost identificate urme de violenţă. Acesta a fost transportat la morga Spitalului Municipal Aiud urmând ca specialiştii legişti să efectueze necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii. Cercetările sunt continuate.

Reamintim că la data de 11.12.2014, Postul de Poliţie Livezile a fost sesizat de către o femeie din comună, cu privire la faptul că soacra sa, cunoscută cu afecţiuni psihice, a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

În baza sesizării, poliţiştii au demarat activităţile de căutare a femeii şi au fost efectuate verificări în zona localităţii Livezile şi în vecinătatea acesteia, la rude şi în locurile în care obişnuia să se deplaseze. În cauză a fost dispusă urmărirea la nivel naţional.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Stadiul lucrărilor la Școala Șpring: Se lucrează la construirea etajului. Ce spune primarul Iulia Stănilă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Stadiul lucrărilor la Școala Șpring: Se lucrează la construirea etajului. Ce spune primarul Iulia Stănilă Continuă lucrările la Școala Șpring, în prezent construindu-se etajul clădirii. În următoarea etapa se va acoperi construcția, iar teracotele au fost înlocuite cu o centrală pe peleți. ”Colaborarea dintre primărie și școală este foarte importantă, astfel, în acești ani, am […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea