Rămâi conectat

Curier Județean

Cadavrul unei vârstnice din Livezile, plecată voluntar de la domiciliu în urmă cu 6 zile, a fost găsit la circa 2 kilometri de casă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

spanzuratLa data de 16.12.2014, în urma acțiunilor de căutare efectuate de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud împreună cu voluntari din comuna Livezile, a fost găsit cadavrul unei femei în vârstă de 78 de ani, din comuna Livezile, ce era dispărută de la domiciliul său din după amiaza zilei de 10 decembrie a.c.

De la dispariţia sa, poliţiştii au organizat zilnic activităţi de căutare şi scotocire a împrejurimilor comunei Livezile iar în după amiaza zilei de ieri, 16 decembrie, în urma căutărilor la care au participat 10 poliţişti şi 4 voluntari, cadavrul femeii a fost găsit în locul numit „Trăuaci”, la o distanţă de cca. 2 kilometri de comună”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Cu ocazia examinării sumare a cadavrului nu au fost identificate urme de violenţă. Acesta a fost transportat la morga Spitalului Municipal Aiud urmând ca specialiştii legişti să efectueze necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii. Cercetările sunt continuate.

Reamintim că la data de 11.12.2014, Postul de Poliţie Livezile a fost sesizat de către o femeie din comună, cu privire la faptul că soacra sa, cunoscută cu afecţiuni psihice, a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

În baza sesizării, poliţiştii au demarat activităţile de căutare a femeii şi au fost efectuate verificări în zona localităţii Livezile şi în vecinătatea acesteia, la rude şi în locurile în care obişnuia să se deplaseze. În cauză a fost dispusă urmărirea la nivel naţional.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea