Rămâi conectat

Actualitate

Cadavrul unei femei din Apuseni găsit într-o fântână din localitatea Muneşti

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marți, 17 martie, la ora 15.40, poliţiştii Postului de Poliţie Sohodol au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o fântână din localitatea Muneşti, a fost găsită o femeie decedată.

Potrivit IPJ Alba, “poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat-o pe D.E., de 69 de ani, din Muneşti, comuna Sohodol, care era căzută într-o fântână situată la circa 50 de metri de locuinţa sa.

La examinarea sumară a cadavrului nu au fost identificate urme de violenţă. Cadavrul  a fost transportat la morga spitalului din Cîmpeni unde specialiştii legişti urmează să efectueze necropsia, pentru stabilirea cauzei morţii. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea