Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cabinetul de endocrinologie din cadrul Spitalului Orășenesc Cugir și-a reluat activitatea. Detalii despre program și programări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cabinetul de endocrinologie din cadrul Spitalului Orășenesc Cugir și-a reluat activitatea. Detalii despre program și programări

Începând de miercuri 13.11.2023, a fost redeschis Cabinetul de endocrinologie din Ambulatoriul Spitalului Orășenesc Cugir. Activitatea cabinetului a fost suspendată, pe durata concediului de îngrijire și creștere copil al medicului Toma Ioana Ramona.

Medicul endocrinolog se ocupă cu diagnosticarea, tratarea și prevenirea bolilor sistemului endocrin. Aceasta înseamnă că un endocrinolog tratează nu numai boala, dar, de asemenea, si consecinţele ei: menţine echilibrul hormonal, restabileşte metabolismul normal, etc.

Programul de lucru al medicului, va fi de luni până vineri, între orele 08 – 15, locația fiind aceeași, în cadrul cabinetului din policlinica spitalului, et. 1.

Consultatiile în ambulatoriu se fac in baza unor programări prealabile la numărul de telefon de la Biroul de informații al spitalului 0258751621/0786225610, între orele 07:00-15:00 și se efectuează de luni până vineri între orele 08:00–15:00.

Pacientul trebuie să aibă asupra sa biletul de trimitere de la medicul de familie sau chitanța de plată a taxei de consultatie, de la fișier.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea