Rămâi conectat

Politică Administrație

Buget insuficient: Posibilă reorganizare în Consiliul Județean și instituțiile subordonate

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit președintelui Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, măsurile luate de Guvernul Ponta vor pune la încercare bugetele tuturor instituțiilor. În opinia sa în următoarea perioadă se va merge pe o reducere a finanțărilor ceea ce va duce, inevitabil, la restructurări.

Dumitrel a făcut referire în special la administrațiile locale și județene care, primind mai puțini bani de la stat nu își vor putea duce la bun sfârșit proiectele de infrastructură.  Acesta a declarat că la nivel local este posibil să se facă o reorganizare a instituțiilor subordonate și chiar a Consiliului Județean.

”Vom analiza foarte serios, în funcție de perspectiva bugetului, în ce fel vom folosi oamenii în continuare. Acest lucru se va întâmpla în toate instituțiile din România, și, din păcate, chiar și la privați. Deja se întâmplă. Este pentru prima dată când la nivelul întregii țări se constată o scădere a locurilor de muncă deși acum, vara, ar trebui să crească numărul de angajați”, a spus Dumitrel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea