Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Economie

BRD Grup Sibiu îşi premiază clienţii

Alexandra Mates

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

BRD împreună cu MasterCard au desfăşurat în perioada 15 octombrie – 31 decembrie 2011 campania „E-commerce – Maestro BRD” dotată cu premii substanţiale: marele premiu în valoare de 10.000 de lei, cinci premii a câte 5.000 de lei şi 100 de premii de câte 600 de lei. „Tragerea la sorţi a participanţilor, desfăşurată în 20 ianuarie 2012, a desemnat nu mai puţin decât zece premianţi dintre clienţii Grupului Sibiu al BRD. Astfel, Gherghina Diana Persida Ilioi, Mircea Nicolae Secaşanu, Marian Andrei Bălăşoiu, Francisc Tiberiu Kelemen, Nicolae Bogdan Părău, Dorian Udo Reckerth, Adriana Elena Botărel, Ionuţ Alexandru Budihoi, Ovidiu Adrian Morariu şi Aurelia Muntean au obţinut premii de câte 600 lei fiecare”, a declarat Marius Pădurean, director clientela retail al Grupului Sibiu al BRD – Groupe Societe Generale.
La campanie au putut participa posesori de carduri BRD: Sprint, Sprint Transport RATB sau Sprint Transport care au împlinit vârsta de 14 ani, precum şi posesorii majori care deţin un card Maestro, Maestro Universitatea Bucureşti, Maestro Transport RATB sau Maestro Transport. Posesorii de carduri care au efectuat mai multe tranzacţii în perioada campaniei, au avut şanse mai mari de câştig. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Profesor de la ASE, despre ”iluzia creșterii economice pe datorie”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Profesor de la ASE, despre ”iluzia creșterii economice pe datorie” Cristian Păun, originar din Alba Iulia, a făcut pe contul său de socializare o analiză succintă a ”creșterii economice pe datorie”. Profesorul de la ASE  examinează modul în care a crescut datoria publică a României din anul 2020 până în 2024, cocluzionând câ ”ne îndreptăm […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea