Rămâi conectat

Actualitate

Braconaj… electric din barca cu motor, pe Mureş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Joi seara, după ora 22.00,  patrula intercomunală formată din lucrători din cadrul Posturilor de Poliţie Şibot şi Ceru Băcăinţi  împreună cu jandarmi au oprit pentru control un autoturism condus de D.C., de 49 de ani, din Alba Iulia. În autoturism se mai aflau încă trei bărbaţi din Alba Iulia iar cu ocazia controlului efectuat, în maşină a fost găsită cantitatea de 77 de kg de peşte, precum şi mai multe obiecte folosite la pescuit şi braconaj piscicol.
Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, joi seara, cei patru bărbaţi, folosindu-se de o barcă cu motor, au electrocutat cu un sistem artizanal peşti din albia râului Mureş, după care i-au adunat. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „pescuit electric, deţinerea aparatelor şi dispozitivelor care distrug resursele acvatice vii prin curentare, electrocutare”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 65, alin. 1 din O.U.G. nr. 23/2008 modificată. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Taxe NOTARIALE 2024. Noile prețuri din grilă notarială, mai mari decât în anul 2023

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxe NOTARIALE 2024. Noile prețuri din grilă notarială, mai mari decât în anul 2023 Ministerul Justiției a emis noul ordin privind taxele notariale pentru anul 2024, iar acestea sunt mai mari decât în anul 2023. Procura notarială este un instrument esențial pentru delegarea unor atribuții legale către o altă persoană, numită mandatar, care acționează în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea