Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bonnie Tyler, legenda rock, vine să cânte în Cetatea Alba Iulia. Sărbătoarea Muzicii aduce și operă – AIDA de Verdi

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bonnie Tyler JPrimăria Alba Iulia „rupe gura târgului”. După ce ieri a anunțat un grandios spectacol girat de Marius Moga – Alba Fest, de zilele municipiului, astăzi aflăm că Bonnie Tyler, legenda rock, vine să cânte în Cetatea Alba Iulia, la Sărbătoarea Muzicii – un eveniment organizat în același timp în sute de orașe din Europa.

Cântăreața va fi prezentă pentru prima dată la Alba Iulia și pentru a doua oară în Romania.

De asemenea, organizatorii evenimentului au mai pregătit o premieră. Pentru prima data in aer liber in AIDA VerdiRomania, spectacolul de operă Aida, de Verdi, una dintre cele mai importante lucrări ale lui Verdi, și una dintre cele mai valoroase compoziții de operă din toate timpurile.

Sărbătoarea Muzicii va avea loc în perioada 20-22 iunie în Cetatea Alba Iulia și sunt așteptați peste 10 mii de participanți, localnici și turiști.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea