Rămâi conectat

Actualitate

Bogdan Nicolae Huja, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor, în Colegiul nr.1, Alba Iulia – Un vot pentru mine, e un vot pentru tine!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Fraţi români!
Timp de 23 de ani aţi fost minţiţi, aţi fost amăgiţi cu promisiuni, aţi fost furaţi, înşelaţi, batjocoriţi, umiliţi de către exponenţii unei clase politice care îşi aduce aminte de voi doar din patru în patru ani, atunci când vă cheamă la vot!
Timp de 23 de ani ţara s-a ruinat treptat, avuţia ei, care este de fapt avuţia voastră, a fost vândută bucată cu bucată în numele progresului şi a prosperităţii la care voi nu ajungeţi niciodată!
Timp de 23 de ani aţi fost supuşi unui proces de sărăcire şi abrutizare, în mod deliberat, de către aceiaşi politicieni, mereu aceiaşi, care vin azi spre voi şi vă cerşesc voturile!
Timp de 23 de ani voi, întregul popor român, aţi făcut obiectul unor jocuri perfide ale clasei politice care v-a lovit în cea mai intimă fibră a fiinţei. Politicienii venali, îmbogăţiţi din munca voastră şi a părinţilor voştri, v-au luat dreptul la un trai decent, v-au luat serviciile, v-au diminuat salariile şi pensiile, v-au interzis accesul la educaţie şi la cultură, v-au înfometat şi v-au redus la tăcere! Au făcut din voi nişte sclavi ai unei noi orânduiri cinice şi monstruoase, deghizată în democraţie! Toate acestea, pentru a vă putea manipula şi pentru a vă putea domina! V-au sleit de puteri, ca să vă poată conduce, ca pe animalele de povară, spre interesul lor propriu, al familiilor şi al clientelei lor!
A venit timpul să vă deşteptaţi, fraţi români!
Destul cu minciuna şi cu hoţia în ţara asta!
Noi nu am fost niciodată la putere şi nu v-am minţit niciodată! Noi ne-am păstrat aceleaşi principii de la înfiinţare şi până în prezent: patriotism, dreptate socială, justiţie şi adevăr! Legitimat de aceste principii şi de dorinţa de a lupta pentru drepturile voastre în Parlamentul României, vin acum în faţa voastră pentru a vă cere să votaţi cu propriul vostru interes. Pentru voi şi pentru viitorul copiilor voştri! Nu uitaţi ce a spus marele român Mihai Eminescu, despre puterea care se află în mâinile voastre: „Legile unui popor, drepturile sale, nu purced decât din el însuşi!”
Frate român, oriunde te-ai afla, nu uita acest lucru: un vot pentru mine, înseamnă un vot pentru tine!


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Actualitate

De noaptea minții: Salarii mai mari cu 50% pentru bugetarii care lucreaza cu fonduri PNRR

Ziarul Unirea

Publicat

în

De noaptea minții: Salarii mai mari cu 50% pentru bugetarii care lucreaza cu fonduri PNRR

Angajații bugetari din instituţiile şi autorităţile publice nominalizați în echipele de proiecte finanţate din fonduri europene nerambursabile precum și cei implicați în implementarea Mecanismului de redresare şi rezilienţă vor beneficia de majorarea salariilor de bază cu până la 50%, indiferent de numărul de proiecte în care este implicat, se arată într-un proiect al Ministerului Muncii.

Practic, această majorare se afla deja în lege, diferența este că au fost introduși cei care se ocupă de implementarea PNRR.

Elit - Gustul Desăvârșit

Această majorare se va aplica proporţional cu timpul efectiv alocat activităţilor pentru fiecare proiect.

Prevederile nu sunt aplicabile demnitarilor, cu excepţia funcţiilor de preşedinte și vicepreşedinte al consiliului judeţean şi primar și viceprimar.

Conform legii, se pot înființa posturi în afara organigramei pe perioadă determinată. Ei bine, potrivit documentului Ministerului Muncii, condițiile de înființare a posturilor în afara organigramei și criteriile pe baza cărora se stabilește procentul de majorare salarială pentru persoanele care își desfășoară activitatea în cadrul proiectelor finanțate din fonduri europene nerambursabile în implementarea Mecanismului de redresare și reziliență se va realiza pe baza unui regulament-cadru elaborat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, care se aprobă prin hotărâre a Guvernului.

Pentru că vorbim de „procentul de majorare salarială”, de precizat că acestea rămân la fel:

• până la 20 ore pe lună se acordă o majorare salarială de 10%;

• între 21-40 ore pe lună se acordă o majorare salarială de 20%;

• între 41-60 ore pe lună se acordă o majorare salarială de 30%;

• între 61-80 ore pe lună se acordă o majorare salarială de 40%;

• peste 80 ore pe lună se acordă o majorare salarială de 50%.

Angajații din structurile cu rol de organisme intermediare pentru programele operaționale, pe durata desfășurării activității în acest domeniu, în loc de majorarea de până la 25 de clase de salarizare, respectiv de majorarea salariilor de bază cu până la 75%, beneficiază de majorarea salariului de bază, soldei de funcție/salariului de funcție, indemnizației de încadrare cu până la 50%.

“Având în vedere complexitatea și răspunderea activităților desfășurate de Corpul controlorilor delegați, imposibilitatea cooptării controlorilor delegați în echipele de proiect, precum și pentru asigurarea echității la acordarea drepturilor salariale pentru personalul implicat în gestionarea fondurilor europene alocate României prin Mecanismul de Redresare și Reziliență, propunem acordarea unei majorări a salariilor de bază a personalului Direcției generale de control financiar preventiv cu până la 25%, în baza criteriilor stabilite prin ordin al ministrului finanțelor”, scrie în preambulul documentului.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

FOTO|Se ascultă în sfârșit vocile celor de pe Racoviță sau e doar ”praf în ochi”?

Suciu Andra Ioana

Publicat

în

FOTO | Se ascultă în sfârșit vocile celor de pe Racoviță sau e doar ”praf în ochi”?

Acum două zile prezentam situația dezolantă de pe strada Emil Racoviță, astăzi prezentăm rezultatele prezentării. Pe stradă s-au început lucrări de refacere a drumului deplorabil, iar utilajele au fost puse la loc de mare cinste!

Gropile de pe strada Emil Racoviță au fost acoperite cu piatră și pământ, iar drumul a fost tasat cu compactorul. Locuitorii din zonă nu se mai lasă păcăliți și așteaptă să vadă o schimbare adevărată: ”Nu o mai mușcăm și nu ne mai facem speranțe”.

Elit - Gustul Desăvârșit

În ciuda minusurilor privind lipsa canalizării pe toată strada, respectiv a iluminatului public pe jumătate de stradă, cartierul în devenire se poate mândri cu un lucru! Pe 25% din lungimea străzii dispune de cel mai nou trotuar din oraș, de 2 metri lățime, desigur! Proaspăt ”inaugurat”, trotuarul se oprește la intersecția cu strada Petre Ispirescu, unde de altfel, se termină și asfaltul de pe strada Emil Racoviță.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

COD GALBEN de ceață în zona joasă a județului Alba: Vizibilitate sub 200 de metri și izolat sub 100

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de ceață în zona joasă a județului Alba: Vizibilitate sub 200 de metri și izolat sub 100

Meteorologii AMN au emis miercuri, 9 noiembrie o nouă avertizare de tip nowcasting cod galben de ceață, pentru județul Alba și alte județe, până la ora 10.00.

Potrivit meteorologilor, se va semnala local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m și izolat sub 100 m.

Elit - Gustul Desăvârșit

Este vizată zona joasă a județului Alba.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea