Rămâi conectat

Actualitate

Bogdan Nicolae Huja, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor, în Colegiul nr.1, Alba Iulia – Un vot pentru mine, e un vot pentru tine!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fraţi români!
Timp de 23 de ani aţi fost minţiţi, aţi fost amăgiţi cu promisiuni, aţi fost furaţi, înşelaţi, batjocoriţi, umiliţi de către exponenţii unei clase politice care îşi aduce aminte de voi doar din patru în patru ani, atunci când vă cheamă la vot!
Timp de 23 de ani ţara s-a ruinat treptat, avuţia ei, care este de fapt avuţia voastră, a fost vândută bucată cu bucată în numele progresului şi a prosperităţii la care voi nu ajungeţi niciodată!
Timp de 23 de ani aţi fost supuşi unui proces de sărăcire şi abrutizare, în mod deliberat, de către aceiaşi politicieni, mereu aceiaşi, care vin azi spre voi şi vă cerşesc voturile!
Timp de 23 de ani voi, întregul popor român, aţi făcut obiectul unor jocuri perfide ale clasei politice care v-a lovit în cea mai intimă fibră a fiinţei. Politicienii venali, îmbogăţiţi din munca voastră şi a părinţilor voştri, v-au luat dreptul la un trai decent, v-au luat serviciile, v-au diminuat salariile şi pensiile, v-au interzis accesul la educaţie şi la cultură, v-au înfometat şi v-au redus la tăcere! Au făcut din voi nişte sclavi ai unei noi orânduiri cinice şi monstruoase, deghizată în democraţie! Toate acestea, pentru a vă putea manipula şi pentru a vă putea domina! V-au sleit de puteri, ca să vă poată conduce, ca pe animalele de povară, spre interesul lor propriu, al familiilor şi al clientelei lor!
A venit timpul să vă deşteptaţi, fraţi români!
Destul cu minciuna şi cu hoţia în ţara asta!
Noi nu am fost niciodată la putere şi nu v-am minţit niciodată! Noi ne-am păstrat aceleaşi principii de la înfiinţare şi până în prezent: patriotism, dreptate socială, justiţie şi adevăr! Legitimat de aceste principii şi de dorinţa de a lupta pentru drepturile voastre în Parlamentul României, vin acum în faţa voastră pentru a vă cere să votaţi cu propriul vostru interes. Pentru voi şi pentru viitorul copiilor voştri! Nu uitaţi ce a spus marele român Mihai Eminescu, despre puterea care se află în mâinile voastre: „Legile unui popor, drepturile sale, nu purced decât din el însuşi!”
Frate român, oriunde te-ai afla, nu uita acest lucru: un vot pentru mine, înseamnă un vot pentru tine!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea