Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bogdan Medrea de la PSD Alba – noul director al Electrica S.D.E.E.

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Din 3 februarie, Bogdan Medrea ocupă funcţia de director al Electrica S.D.E.E., societate comercială subordonată Ministerului Economiei. Consilierul PSD este absolvent al Universităţii Tehnice Cluj-Napoca, Facultatea de Construcţii, secţia Instalaţii şi îl înlocuieşte în funcţie pe Ioan Perju.

 „Consider că am ceva de zis în viitorul management al sucursalei de distribuţie  S.D.E.E. Alba, prin prisma a ceea ce am demonstrat şi învăţat în mediul privat, am o misiune dificilă de a menţine şi creşte sucursala de distribuţie la indicatori tehnico-economici ridicaţi, în condiţiile în care va trebui să aplic un plan riguros de management, mai ales dacă ţinem cont de faptul că începând cu a doua decadă a anului în curs, societatea va fi listată pe bursă.  Un factor foarte important îl va juca relaţia interumană şi colaborarea cu colegii mai vechi din sistem, care pot vedea în mine o persoană de încredere, înclinat spre nevoile lor”, a declarat noul director al Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice Alba.

Până la vârsta de 33 de ani, Bogdan Medrea a reprezentat în judeţul Alba, cel mai mare francizor cu capital 100% românesc. În cei 10 ani de activitate în sistemul privat a reuşit să ridice această firmă la nivel judeţean, după care a fost preluată de francizor. Din toamna acestui an ocupă şi funcţia de preşedinte al Tinerilor Social Democraţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton 

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, alături de Primăria Municipiului Alba Iulia și CSM Alba Iulia, vă invită să participați, în ziua de 26 Aprilie 2024, la Programul educativ – sportiv ”START LA […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea