Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

BLAJ: Tânăr eliberat recent din penitenciar, reținut pentru că și-a bătut fosta concubină

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată, marți, 2 aprilie, la ora 12.20, că pe strada Eroilor s-a produs un scandal. La faţa locului s-a deplasat imediat patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj care a intervenit pentru aplanarea conflictului şi care a constatat că acesta s-a produs între L.M.I., de 26 de ani, din Bucerdea Grânoasă, (recent eliberat din Penitenciarul Aiud unde a executat o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt şi ultraj contra bunelor moravuri) şi  fosta sa concubină, o femeie de 25 de ani din Blaj.

În timpul conflictului dintre cei doi bărbatul a şi agresat-o pe femeie, aplicând-i mai multe lovituri care nu i-au provocat leziuni ce să necesite internarea.

Faţă de L.M.I., poliţişti au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 03.04.2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru promovarea în fața instanței a propunerii de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Avertismentul experților despre noua înșelătorie telefonică din România: Ce este metoda „spoofing”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Avertismentul experților despre noua înșelătorie telefonică din România: Ce este metoda „spoofing” Directoratul Național de Securtitate Cibernetăică (DNSC) a emis un avertisment cu privire la o nouă metodă de fraudă care afectează românii. Această schemă implică folosirea unei tehnici cunoscute sub numele de „spoofing”, prin care atacatorii manipulează afișarea numărului de telefon pentru a părea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea