Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Blaj: Scandal între pescari pe malul râului

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Polițiștii din Blaj au intervenit, duminică după-amiază, în urma unei sesizări, pentru aplanarea unui scandal izbucnit între două persoane aflate la pescuit pe malul unui râu din apropiere.

Echipa operativă care s-a deplasat la locul respectiv a constatat că între Ioan G., de 27 de ani şi Laurenţiu P., de 58 de ani, ambii din municipiul Blaj, aflaţi la pescuit în zona unei staţii de epurare din localitate, a avut loc un conflict spontan, datorită unor neînţelegeri la care a participat şi Laurenţiu P., de 34 de ani, fiul acestuia din urma.

În timpul altercaţiei, Ioan G. a scos un cuţit pe care îl avea asupra sa, iar bărbatul de 34 de ani, încercând să-l deposedeze de cuţit, a fost tăiat la mâna dreaptă.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Ioan G., este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ,,lovire sau alte violente’’, faptă prevazute si pedepsite de art. 180, alin. 1 din Cod penal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Baza sportivă din Zlatna urmează să fie reabilitată energetic. Licitația de peste 1,2 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Baza sportivă din Zlatna urmează să fie reabilitată energetic. Licitația de peste 1,2 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria Zlatna a scos pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice proiectul prin care se dorește reabilitarea energetică a clădirii bazei sportive din Zlatna. Aceasta are o valoare aproximativă de 1.236.301,74 de lei. Imobilul este amplasat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea