Blaj: Joi și vineri, o nouă acțiune de dezinfecție în scările de bloc. Recomandările primăriei

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

O nouă acțiune de dezinfecție va avea loc joi și vineri, în scările de bloc din municipiu, între orele 16 și 21, anunță reprezentanții Primăriei Blaj.

Primăria Municipiului Blaj anunță că joi, 7 mai 2020 și vineri, 8 mai 2020, între orele 16:00-21:00, va dezinfecta cu biocid toate scările de bloc din municipiu, respectiv intrarea, casa scărilor și scările până la ultimul etaj.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

La fel ca la precedentele acțiuni, dezinfecția se va face cu o substanță din categoria biocidelor, folosită în unitățile de alimentație publică, care nu dăunează sănătății. Populația este rugată ca timp de 30 de minute de la realizarea dezinfecției cu biocid în scara de bloc să nu părăsească locuința.

Deoarece există posibilitatea ca substanța folosită să ajungă și pe ușile apartamentelor, după o jumătate de oră acestea pot fi șterse cu apă și apoi lăsate să se usuce.

Primăria Blaj roagă populația să manifeste înțelegere, să fie responsabilă, să se informeze doar din surse oficiale și să respecte cu strictețe recomandările autorităților competente.

Sursă foto: Arhivă

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419