Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

BLAJ: Chef în fața bisericii finalizat cu amendă de la jandarmi

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, 17 aprilie a.c., trei bărbaţi au fost sancţionaţi după ce au fost surprinşi bând bere în faţa unui locaş de cult din municipiul Blaj.

Cei trei domiciliază pe raza comunelor Mihalţ, respectiv Cetatea de Baltă şi au încercat să-şi justifice comportamentul prin faptul că sunt vechi prieteni şi erau bucuroşi că se întâlniseră întâmplător în municipiul Blaj.

”Nu la fel de bucuroşi au fost cei care au trecut ieri, în jurul orei 14.00, prin faţ Catedralei Sfânta Treime din localitate şi care au fost nevoiţi să-i urmărească pe cei trei consumând alcool şi manifestându-se zgomotos. Unul dintre aceştia, indignat, a semnalat scena la 112, iar la faţa locului a fost direcţionat un echipaj de jandarmerie”, precizează Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba.

Bărbaţii au fost identificaţi ca fiind G.S. (23 de ani), G.S. (28 de ani) şi T.I. (49 de ani) şi au fost sancţionaţi contravenţional cu avertisment scris.

Pentru prevenirea unor astfel de fapte atragem atenţia că echipajele de jandarmerie vor acţiona pentru depistarea celor care consumă alcool în spaţii publice neautorizate şi reamintim că, potrivit prevederilor Legii nr. 61 din 27 septembrie 1991 (*republicata*), consumul de băuturi alcoolice pe drumuri publice, în parcuri, stadioane şi terenuri sportive, în instituţii culturale, săli de spectacole, instituţii sau unităţi economice, precum şi în  toate mijloacele de transport în comun, autogări sau gări se sancţionează cu amendă de la 100 la 500 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea