Rămâi conectat

Actualitate

Blaj: Biciclist neatent lovit de o maşină

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, în jurul orei 15.30, un bărbat care se deplasa pe o bicicletă pe strada Iuliu Maniu din localitatea Blaj a fost acroşat de un autoturism care circula regulamentar.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că I. G.S., de 53 de ani, din municipiul Blaj, a ieşit, pe o bicicletă, din curtea unui imobil şi fără să se asigure a pătruns pe partea carosabilă unde a fost surprins şi acroşat de un autoturism condus regulamentar de M.C.O., de 23 de ani, din municipiul Blaj.

În urma accidentului biciclistul a suferit o fractură de bazin şi a fost transportat la spitalul din Blaj de unde a fost transferat la spitalul din Alba Iulia pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea