Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Bilanț săptămânal la ITM Alba – 96 de firme controlate și amenzi de 79.000 de lei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Controalele efectuate săptămâna trecută de inspectorii ITM Alba s-au soldat cu amenzi de 79.000 de lei. În total au fost verificate 93 de firme cu aproape 1400 de angajați.

Activitatea zilnică a inspectorilor de muncă a vizat respectarea legislației în domeniul relațiilor de muncă, o prioritate fiind sancţionarea muncii nedeclarate, dar și depistarea unor deficiențe din domeniul sănătății și securității muncii.

Astfel, 5 societăți comerciale (GT Zone Communication; Nadurarom SRL; Galilea Fast Food SRL; Moldo și Feri SRL; Mase Plastice Turcu SRL) au fost amendate pentru persoane aflate la muncă fără forme legale de angajare iar alte 3 firme au fost sancționate pentru diferite încălcări ale legislației muncii.

De asemenea, pentru deficiențe constatate în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost aplicate 4 amenzi în cuantum de 13.000 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea