Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Big Brother în Ocna Mureș – pe străzile orașului vor fi montate 8 camere de supraveghere

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe teritoriul orașului Ocna Mureș vor fi instalate 8 camere de supraveghere. Conform aprobării primite săptămâna trecută de la Poliția orașului, acestea vor fi montate în locuri şi în poziţii „cheie” astfel încât să poată fi limitat huliganismul şi vandalismul și să se poată depista în timp util faptele antisociale.

”E destul să ne amintim de vandalismul pe care unii dintre concetăţenii noştri au înţeles să-l comită asupra instalaţiilor electrice în perioada Sărbătorii Crăciunului, precum şi distrugerea coşurilor de gunoi de pe străzile oraşului, pentru a înţelege utilitatea şi necesitatea stringentă a acestor camere de supraveghere”, a explicat purtătorul de cuvânt al administrației locale, Csaba Kolozsvari.

Acesta a mai precizat că numărul camerelor de supraveghere se va mări în timp, pentru a putea fi ţinute sub observaţie mai multe obiective predispuse actelor de distrugere comise de unele persoane certate cu păstrarea bunurilor oraşului, ale cetăţenilor săi. Se urmăreşte în acest fel conştientizarea locuitorilor în ceea ce priveşte comportamentul civic şi social, dar ajutorarea poliţiei locale în prevenirea sau depistarea de activităţi antisociale, a acţiunilor care contravin legilor ţării, dar şi bunului simţ.

„Acest proiect al camerelor de supraveghere va fi în sfârşit realizat. Sperăm să terminăm montarea lor cât mai curând, astfel încât să-şi demonstreze eficacitatea în sancţionarea huliganismului şi vandalismului în oraşul nostru. Sperăm să se realizeze o supraveghere eficientă a locaţiilor stabilite. Sperăm de asemenea ca aceste camere de supraveghere să ajute efectiv şi poliţia locală în activitatea pe care o desfăşoară în scopul menţinerii ordinii în oraş”, a declarat primarul orașului, Silviu Vințeler.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea