Rămâi conectat

Curier Județean

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba „se aude” la radio: Emisiuni culturale pentru copii și adulți difuzate la un post local din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba „se aude” la RADIO: Emisiuni culturale pentru copii și adulți difuzate la un post local din Alba Iulia

Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba propun publicului două noi activități, de această dată în format audio, pe unde radio, în parteneriat cu postul local, cultural-religios, Radio Reîntregirea Alba Iulia.

Este vorba despre două emisiuni specifice, una dedicată copiilor, Povești de noapte bună, cu frecvență zilnică, și de una dedicată publicului adult, Omul, cartea, biblioteca, ce va fi difuzată săptămânal.

Lina și Abecelina, personaje deja cunoscute și iubite de copiii care participă la activitățile de animație culturală ale Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, întruchipate de bibliotecarele Luiza Pop și Liudmila Cioflică, îi așteaptă pe cei mici, în fiecare seară, de la ora 20.00 la ora 20.30, cu povești, curiozități, cântecele și concursuri, ba chiar și cu invitați surpriză, toate în cadrul Poveștilor de noapte bună.

În fiecare zi de luni, de la ora 18:30 la 19.00, prin intermediul emisiunii Omul, cartea, biblioteca, aveți posibilitatea să descoperiți oameni deosebiți de la noi din oraș, ba chiar și din județ, în cadrul interviurilor conduse de bibliotecara Daniela Floroian. Scriitori, muzicieni, cântăreți, compozitori, personalități care, prin natura preocupărilor, aduc plus valoare vieții culturale.

Dragi cititori, stimați ascultători, ne auzim la Radio Reîntegirea Alba Iulia, post de radio cu o tradiție de două decenii, unul dintre cele mai ascultate și apreciate în zonă! Poate fi ascultat în Alba pe frecvența 89,6 FM, în Mureș pe frecvența 98,6 FM, iar în zona Munților Apuseni pe frecvența 97,3 FM. De asemenea, se aude parțial și în județele Hunedoara și Sibiu.

Emisiunile Povești de noapte bună și Omul, cartea, biblioteca fac parte din proiectul 12.4 Activități, acțiuni specifice de promovare, un proiect al Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea