Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Bianca Varvara şi Darius Niţă au câştigat titlurile de Miss şi Mister Ziarul Unirea, la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma voturilor acordate de internauţi, titlurile de Miss şi Mister Ziarul Unirea vor fi oferite Biancăi Varvara şi lui Darius Niţă, boboci la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia. Cei doi au strâns cele mai multe voturi, la articolele postate despre ei, din partea utilizatorilor de Facebook.

Balul Bobocilor 2013 la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia va fi organizat astăzi, de către elevii claselor a XI-a. Concursul balului va fi la Casa de Cultură a Studenţilor, cu începere de la ora 18.30, iar after party-ul va fi în Club Stage, unde invitatul special va fi Grasu XXL.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Bianca Varvara a câştigat titlul de Miss Ziarul Unirea fiind votată de peste 1.100 de persoane din mediul virtual, utilizatori de Facebook. Tânăra este pasionată de baschet şi se ghidează după moto-ul „Lucru mare-i omenia, mai de preţ ca bogăţia. În viaţă câştigi sau pierzi omenia ţi-o păstrezi”.

Darius Niţă a câştigat titlul de Mister Ziarul Unirea fiind votat de peste 1.200 de internauţi. Acesta practică judo, iar modelul său este celebrul fotbalist englez David Beckham pentru imaginea pe care şi-a creat-o şi pentru felul cum arată.

Îi felicităm pe boboci pentru premiile câştigate şi le urăm baftă la concursul din această seară şi, de ce nu, să câştige încă un premiu.

În urma clasării pe primul loc, cei doi vor primi din partea Ziarului Unirea o masă după balul de la Casa de Cultură a Studenţilor, la after party, în Club Stage, unde vor avea consumaţie de 100 de lei fiecare. Aceştia vor mai primi un tricou personalizat cu Ziarul Unirea pentru a-şi aminti mereu de titlul câştigat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Kingdom of the Planet of the Apes / Planeta maimuțelor: Noul regat Avanpremiera Regia: Wes Ball Cu: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague Gen Film: Actiune, SF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea