Ziarul Unirea

Benzinăriilor din Alba Iulia li se pregăteşte ceva!

„Mesaj pentru albaiulieni: sâmbătă, 15.01.2011, în jur de ora 13.00, adunare la Catedrală, de unde vom pleca la benzinăriile din oraş pentru a le bloca. Vă aştept în număr cât mai mare şi cu monede de 1, 5, 10 şi 50 de bani… luaţi ex. de la alte judeţe, daţi mai departe!!!…” Acesta este mesajul care a circulat ieri, cu dedicaţie pentru albaiulieni, pe principalele reţele de socializare de pe net. Tinerii şoferi sunt chemaţi să protesteze faţă de scumpirile repetate ale carburanţilor, alimentând cât mai încet posibil şi plătind costul combustibilului cu monede de valoare foarte mică. Până acum, în diferite oraşe ale ţării, tinerii au apelat la această inedită formă de protest, încercând să atragă atenţia asupra scumpirilor necontrolate ale carburanţilor. (N.I.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

gabi2 12 ianuarie 2011 at 10:14

Luati-va biciclete!

alexandru 12 ianuarie 2011 at 11:31

astfel de proteste nu rezolva nimic.abandonarea masinilor timp de o luna in parcari si folosirea transportului in comun ar pune pe ganduri furnizorii de combustibili.alternative sunt: biciclete, mers pe jo, transport in comun, folorirea auto de catre mai multe persoane( colegi de serviciu de ex)…un protest pe termen lung de 1-6 luni ar modifica radical strategia benzinariilor.dar marile companii petroliere stiu ca nu vom renunta la confortul propriului autoturism pentru a ne inghesui in autobuze asa ca vor exploata la maxim comoditatea noastra.trebuie sa fim rationali: un protest de 20 min in benzinarie cu monede sau talk showuri de seara cu politicieni care par interesati de subiect si sunt in stare sa formeze chiar o comisie parlamentara in acest scop, nu vor rezolva aceasta scumpire.

Mihai 15 ianuarie 2011 at 13:10

Sustin ce spune Alexandru! Mare lucru nu se rezolva cu aceasta forma de protest. Este doar o mare pierdere de vreme, cat stam unii dupa altii in statiile de benzina, iar pentru companiile care vand carburanti este o pierdere nesemnificativa. Cei care apar la televizor nu sunt cu adevarat interesati de aceasta problema pt ca pt niciunul dintre ei, scumpirea carburantilor nu inseamna mare lucru in bugetul propriu. Ar fi benefic din multe puncte de vedere ca toti cei care putem, sa trecem de la masina, la bicicleta. Din pacate mai este mult pana sa vedem asa ceva in Romania, o asemenea constiinta din partea cetatenilor si o asemenea determinare pt atingerea unui scop.

rosca 12 ianuarie 2011 at 18:00

Incercati ceva mai concret !
Nu mai cumparari citeva luni la rind, nimic de la PETROM !
Astfel, care sunt cei ce fixeaza primii pretul carburantilor in tara asta, vor pierde masiv si vor reveni austro maghiarii de la OMV cu picioarele pe pamint !

ONLine 13 ianuarie 2011 at 16:39

Si care e traseul pe care il vor urma cei care protesteaza? Pe la ce benzinarii vor trece?

Comentariile sunt oprite