Rămâi conectat

Curier Județean

Beat şi cu chef de distracţie a dansat o maşină în picioare. Acum are ataşat la dosarul penal o notă de plată de 20 de mii de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Maşina unui tânăr în vârstă de 24 de ani din Cluj Napoca, care locuieşte temporar în Alba Iulia a fost vineri, în jurul orei 7 dimineaţa, serios avariată de către un tânăr chefliu.

Martor la incident, clujeanul i-a alertat pe poliţişti care au ajuns în scurt timp în parcarea cu pricina şi l-au luat în primire pe suspect. Acesta se numeşte Ş.C.N., are 21 de ani şi este din comuna Livezile, judeţul Alba. Poliţiştii au stabilit că aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, tânărul s-a urcat cu picioarele pe autoturismul reclamantului, avariindu-i parbrizul, lunetă, oglinda exterioară dreapta şi oglinda interioară, capota, plafonul şi portbagajul precum şi portierele, valoare prejudiciului cauzat fiind de circa 20 de mii lei. În continuare Ş.C.N. este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de  distrugere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea