Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bază sportivă modernă și teren de fotbal omologat la Câmpeni: Proiectul care a trecut de Consiliul Local permite și aterizarea în acest loc a elicopterelor SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bază sportivă modernă și teren de fotbal omologat la Câmpeni: Proiectul care a trecut de Consiliul Local permite și aterizarea în acest loc a elicopterelor SMURD

În ședința Consiliului Local al orașului Câmpeni, din 28 iunie 2023, s-a aprobat studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici pentru investiția care presupune construirea unei baze sportive în oraș.

„Pentru acest lucru este necesară exproprierea terenului pe care se află vechiul stadion. În acest sens, în 2015 a fost dată o hotărâre de consiliu județean prin care terenul respectiv este declarat de utilitate publică. Banii necesari exproprierii terenului sunt pregătiți și au fost cuprinși în bugetul local. Construirea acestei baze sportive se va face cu finanțare de la Compania Națională de Investiții, iar proiectul va fi realizat în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, contribuția Consiliului Local Câmpeni va fi minimă. Deoarece doar în acest an se mai pot depune proiecte pentru asemenea finanțări, vrem să ne încadrăm cu toată procedura necesară în termenele legale.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Consider că nu este de neglijat faptul că putem avea la noi, la Câmpeni, o bază sportivă modernă și un teren de fotbal omologat pentru desfășurarea de competiții. Vital pentru oraș și zona Munților Apuseni este și faptul că îi vom atribui încă o utilitate și anume aterizarea în acest loc a elicopterelor SMURD. Doar în ultimii 2 ani am avut peste 150 de intervenții ale elicopterelor SMURD la Câmpeni, lucru care a salvat vieți omenești.

Le mulțumesc consilierilor care au votat acest punct de pe ordinea de zi. Sunt însă trist și dezamăgit că la acest pas pentru investiția propusă, colegii consilieri de la PSD s-au abținut. Consider că ceea ce a ținut de mine ca primar s-a realizat.

Acum, achiziționarea vechiului stadion depinde doar de votul consilierilor locali. Aș vrea să le spun tuturor consilierilor locali că, pentru binele comunității noastre, nu trebuie să existe culori politice, ambiții sau orgolii, ci doar comunicare, dialog și deschidere pentru investiții care să modernizeze orașul și să crească nivelul de trai al tuturor. Sunt convins că pe viitor vom găsi cea mai bună cale de dialog și colaborare, în așa fel încât să reprezentăm cu toții doar interesul, drepturile și binele locuitorilor orașului Câmpeni”, a transmis Cristian Dan Pașca, Primarul Orașului Câmpeni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea